Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Swedish Stockings Malva

Swedish Stockings lanserar unik strumpbyxa som förhindrar maskor.

Strumpbyxor har ofta kort levnadstid och därför har Swedish Stockings tagit fram Malva, marknadens enda strumpbyxa i återvunnet material som motverkar maskor.

Vem har inte varit med om att behöva springa ut på stan för att skaffa ett par nya strumpbyxor då det gått en maska i paret du använde så sent som i går? Åtta miljarder strumpbyxor köps årligen och de flesta bärs bara ett par gånger innan de plockas bort ur byrålådan. Sanningen är att hur snygg man än känner sig i ett par strumpbyxor så är de ett skört plagg.

Som räddaren i nöden introducerar Swedish Stockings en 20 denier tjock strumpbyxa med namnet Malva, i färgerna svart, ljus beige och mörk beige. Den är tillverkad med teknologin LYCRA® FUSION™, en särskild fiber som ökar livslängden hos strumpbyxan genom att förhindra att hål utvecklar sig till maskor.

– Fusion-teknologin innebär att de två garnerna sammanfogas under en kontrollerad värmeprocess vilket resulterar i ökad hållbarhet och prestanda. Det här är första gången teknologin används med återvunna material, vilket gör Malva unik på marknaden, säger Anneli Melander, produktansvarig på Swedish Stockings.

Du hittar Swedish Stockings på NK Damunderkläder i Stockholm, eller online.

Hitta till
NK DAMUNDERKLÄDER.

NK Damunderkläder, Plan 1 Tel: 08-762 88 01 Stockholm