Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
The North Face Summit Summit Series Advanced Mountain Kit

THE NORTH FACE REVOLUTIONERANDE PRODUKTER FÖR BERGSKLÄTTRING ÄR HÄR.

På NK Sport lanseras nu Summit Series Advanced Mountain Kit, kanske de lättaste och mest funktionella plagg världen har skådat.

Vill du ta bergslättringen till en ny nivå, eller är du på jakt efter högfunktionella plagg som låter dig prestera på topp? NK Sport är scenen och stjärnan heter The North Face Summit Series Advanced Mountain Kit, en revolutionerande premiumserie som är framtagen i nära samarbete med elitalpinisterna David Göttler, Herve Barmasse och Andres Marin.

De 21 produkter som utgör serien är designade med teknisk och estetisk briljans. Genom ny tygteknik, unika konstruktionsmetoder och det senaste inom produktinnovation är det här kläder och accessoarer som övertygar även den mest kräsne, något som reflekteras i att David Göttler kallar det här ”de lättaste och mest funktionella plagg jag någonsin använt”.

Bland de tekniska nyheterna finner man bland annat en förskjuten kammarkonstruktion för bättre termisk prestanda och lägre vikt, helt ny isoleringsteknik som gör dunplaggen extremt ventilerande och FUTURELIGHT™ – världens mest avancerade teknik för vattentäta, andningsbara yttertyg.

Summit Series Advanced Mountain Kit lanseras globalt i dag. Välkommen att utforska produkterna på NK Sport på plan 3 i Stockholm.