Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

En blommig och fräsch doft från House of Creed.

Nu är House of Creeds efterlängtade Eau de Parfum Wind Flowers här – en vårdoft inspirerad av rörelse. Olivier Creed är parfymör och skapare av doften.

Hur skulle du beskriva den nya doften Wind Flowers från House of Creed?
Wind Flowers är inspirerad av rörelsens brus genom luften – och känslan en dansare förmedlar mitt i ett steg. Doften är kraftfull och stark men även mjuk och feminin.

Vad är berättelsen bakom parfymflaskan?
– Flaskan är lika vacker som doften. En elegant och tidlös flaska. Formen liknar en kristall och är skapad för att kännas lätt och smidig i handen. Wind Flowers ska vara en romantisk detalj på sminkbordet.

Vem passar doften?
– Doften är förförisk på ett sätt alla kvinnor kan relatera till. Jag tillbringade fem år i mitt laboratorium för att skapa något nytt – en inspirerande och stärkande doft som representerar självförtroende och uttryck. 

Varifrån hämtar du ingredienserna?
House of Creed hämtar alltid de finaste ingredienserna från hela världen när vi skapar en doft. Passionen för att skapa nya dofter börjar i sökandet efter nya ingredienser. När jag skapade Wind Flowers hittade jag den sötast doftande jasminen från Indien, vilket är grunden till doften.

Hur gick processen till när du skapade Wind Flowers?– Arbetet började redan för fem år sedan efter skapandet av vår tidigare doft Aventus for Her som älskades av många – och jag förstod då att vi behövde fler feminina dofter på marknaden. Vi ser fram emot att skapa fler sensuella och feminina dofter från House of Creed.

 

Välkommen in till NK Beauty för att dofta på Wind Flowers och se vad du tycker.

 

 

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan Tel: 031-710 12 23 Göteborg

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan, Nedre plan Tel: 08-762 84 85 Stockholm
House of Creed