Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
BYREDO

BYREDO PÅ ÖNSKELISTAN

Makeup, parfymer, väldoftande ljus och tvålar från Byredo står högt upp på mångas önskelistor. En stilfull inredningsdetalj – och en doftupplevelse för hemmet.

LADDA NER DIN DIGITALA NK NYCKEL

Medlemskapet har blivit digitalt vilket innebär att du alltid kommer att ha tillgång till din NK Nyckel via Mina sidor eller i din digitala plånbok.

Logga in & ladda ner

Läs mer om medlemskapet

Julklappar till mamma och pappa

Skäm bort mamma och pappa med lyxiga dofter från diptyque eller plaggen de inte unnar sig själva från Stenströms, Lexington, Alan Paine och Happy Socks. 

FINKLÄDD NÄR TOMTEN KOMMER

Julen är som mest magisk för de allra yngsta och för både stora som små är såklart årets julstass en del av traditionen. Hos NK Kids & Teens hittar du plaggen som tar stämningen till nästa nivå. 

NK Nyckeln

Bli en del av oss

NK Nyckeln öppnar dörrarna till en komplett varuhusupplevelse med poäng på alla köp, personliga erbjudanden och unika event.

Julen på NK

UPPLEV JULEN PÅ NK

För en riktigt magisk och sprakande julstämning, ta en titt i vårt kalendarium: du kan bland annat träffa jultomten eller ta del av Lucias skönsång. Välkommen in så ofta du önskar.

Jul- och nyårsmenyer från Swedish Taste

Njut av Swedish Tastes juliga trerättersmeny på plats i restaurangen eller beställ hem nyårskassen för en gourmetmiddag på hemmaplan. Välkommen till Nedre plan på NK i Göteborg. 

Dagsfest och gästspel på Chipirón

Lördag den 9 december tar bartendrarna Johan Sandin och Yvonne Tran över tapasbaren Chipirón by Jim&Jacob på NK. Upptäck progressiva smaker och metoder i kombination med baskiska tapas.

Gaston Luga

Just nu på NK Stage: Gaston Luga

Det svenska varumärket Gaston Luga skapar accessoarer som förenar minimalistisk design med hög funktionalitet. Välkommen till NK Stage och ta del av Gaston Lugas mångsidiga ryggsäckar till och med den 10 december. 

välkommen till nya loewe på nk i stockholm

Nu slår det spanska modehuset LOEWE upp dörrarna till en helt ny avdelning på NK. Här erbjuds ett Sverige-exklusivt sortiment av ready-to-wear, skor och accessoarer. 

BLOSSA 23 LANSERAS PÅ NK

I år firar Blossas årgångsglögg 20 år. Unikt för jubileet är att Blossa för första gången lanserar en alkoholfri årgångsglögg. Du hittar Blossa 23 på NK i Stockholm och Göteborg. 

J.lindeberg

J.Lindeberg öppnar SKI-POPUP

Nu öppnar J.Lindeberg en popup på NK i Göteborg – med fokus på skidkläder. Välkommen att upptäcka en kollektion som garanterat gör ett stilsäkert statement, både i skidbacken och till eftermiddagens After ski.

Välkommen till JUICY COUTURE POPUP

Till och med den 31 december kan du upptäcka Juicy Coutures drömlika värld på en ny popup-yta på avdelningen NK Kids & Teens i Stockholm. De ikoniska Juicy-seten hittar du sedan innan även online på nk.se. 

NK Kök & Design

VÄGEN TILL HEMMETS HJÄRTA GÅR VIA NK KÖK & DESIGN

Långkok, vinprovning, uppdaterade köksmaskiner och innovativ glaskonst. Hösten på NK Kök & Design bjuder in till smaksensationer. Upptäck våra guider till vinglas, stekpannor och designnyheter här. 

Erbjudande

Månadens erbjudanden i varuhusen och online

Missa inte våra erbjudanden i varuhuset och online. Just nu har flera av våra mataktörer smakrika erbjudanden för dig som är eller blir Nyckelmedlem. 

Välkommen till en magisk julvärld hos Newport i Göteborg

Upptäck allt från förtrollande juldekorationer till uppskattade julklappar hos nyöppnade Newport. Nu hittar du en yta om 254 kvm med allt du kan tänka dig inför julens festligheter.