Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
NK Beauty

UTTRYCKSFULL MAKEUP 

Var först med att sätta färg på våren med de senaste makeup-trenderna och aktuella erbjudanden från NK Beauty. 

Khaite
NEW IN

Alla talar om Khaite

Catherine Holsteins New York-baserade modevarumärke Khaite lanseras nu på NK.
sweatshirts

Stylish sweatshirts

Din nya sweatshirt passar lika bra under kavajen som till hemmamysets avslappnad look.

En försmak av våren

Den kommande säsongens vardagshjältar är redan här. 

NK Nyckeln

Våren inleds på NK:s Nyckelkväll

Välkommen in till ett kvällsöppet varuhus den 6 och 7 mars, exklusivt för dig som medlem i NK Nyckeln. 

NK Young Talent Award by Beckmans

Joel Andersson och Filippa Fuxe är årets vinnare av NK Young Talent Award by Beckmans. Välkommen till NK för att ta del av utställda plagg från kollektionerna.

Longchamp – nu på NK Access

Från scarves till ikoniska väskor – sedan 1948 har franska Longchamp designat tidlösa klassiker. Nu erbjuder avdelningen NK Access i Göteborg ett handplockat urval av Longchamps väskor och accessoarer. 

Beställ studentmössan från NK Hattbar

På NK Hattbar har kunder kunnat köpa studentmössor ända sedan 1902. Välkommen att beställa din studentmössa senast den 15 mars och välj att få den broderad efter dina önskemål. 

House of Bolon öppnar popup

Nu öppnar House of Bolon en popup på NK i Stockholm. Det svenska designvarumärket Bolon tillverkar i dag innovativa golv och mattor. I vår lanseras nya House of Bolon – ett lekfullare och färgstarkare universum till hemmet.

L8H gästar NK Stage

Från och med den 13 februari kan du upptäcka det svenska smyckesvarumärket L8H på NK Stage. Designern Lotta Hasselblad kommer att skapa nya smycken på plats i varuhuset och inreder NK Stage med färgstark dekor från ateljén.

Bokhandel

författarbesök och signeringar på NK Bokhandel

Välkommen till säsongens författarbesök och signeringar på NK Bokhandel, Plan 4. Författarkvällarna är kostnadsfria och ingen föranmälan krävs. 

J.Lindeberg SKI-POPUP på NK Göteborg

Missa inte att besöka J.Lindebergs popup på NK i Göteborg – med fokus på skidkläder. Upptäck en kollektion som garanterat gör ett stilsäkert statement, både i skidbacken och till eftermiddagens After ski.

välkommen till nya loewe på nk i stockholm

Nu slår det spanska modehuset LOEWE upp dörrarna till en helt ny avdelning på NK. Här erbjuds ett Sverige-exklusivt sortiment av ready-to-wear, skor och accessoarer. 

NK Kök & Design

VÄGEN TILL HEMMETS HJÄRTA GÅR VIA NK KÖK & DESIGN

Långkok, uppdaterade köksmaskiner, vinprovning och innovativ glaskonst. Upptäck NK Kök & Designs guider till vinglas, stekpannor och designnyheter här. 

Erbjudande

Månadens erbjudanden i varuhusen och online

Missa inte våra erbjudanden i varuhuset och online för dig som är eller blir Nyckelmedlem. Erbjudandena fylls på löpande. 

Välkommen till nya NK Man

Besök nya NK Man på Plan 2 i Stockholm. Botanisera bland varumärken som Brunello Cucinelli, Kiton, Zegna och Tom Ford. Vill du ha ett skräddarsytt plagg? Upptäck Made-to-measure och skapa din unika kavaj eller kostym. 

Äta på NK i Stockholm

På NK glöder passionen på varenda våningsplan, för varenda smakriktning. Hela vägen från omedelbar behovstillfredsställelse till en flerrätters långnjutning med alla sinnen till bords. Så kom hungrig!

Äta på NK

ÄTA PÅ NK i Göteborg

Ta en lunch- eller fikapaus på Brasserie La Belle – eller köp hem råvaror och delikatesser från Swedish Taste och NK Kaffe, Te & Konfektyr. Dessutom hittar du vällagad sushi hos NK Sushi Takame. 

PS

En handplockad stil med NK Personal Shopping

NK Personal Shopping är till för dig som vill effektivisera din shopping och få guidning av en professionell stylist som är uppdaterad på hela varuhusets sortiment. Välkommen att boka tid i dag. 

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet