Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Din säkerhet är viktig för oss. Läs mer om de åtgärder vi vidtagit med anledning av covid-19 här.

FRI FRAKT FÖR NYCKELKUNDER OCH FRI RETUR FÖR ALLA.

NK

 

Här har vi samlat allt du behöver veta om medlemskapet i NK Nyckeln. Som Nyckelkund låser du upp en mängd olika förmåner och kan därmed ta del av en unik shoppingupplevelse och på riktigt bli en del av NK:s värld. Medlemskapet kostar dig ingenting, men ger ett stort mervärde.

Bli medlem Logga in

POÄNG PÅ ALLA KÖP.

Varje krona du handlar för på NK ger ett poäng. Visa upp ditt Nyckelkort eller din legitimation när du handlar så får du dina poäng registrerade. Poängen är giltiga under intjäningsåret och ytterligare två år.

Läs mer

Favoritavdelningar.

Som Nyckelkund har du förmånen att kunna samla ännu fler poäng genom att välja Favoritavdelningar. Du får då 0,5 poäng extra för varje krona du handlar för på NK. Missa inte denna möjlighet till fler bonuspoäng. Du väljer dina Favoritavdelningar i inloggat läge på Mina sidor. Du har möjlighet att byta/välja om Favoritavdelningar vid 10 olika tillfällen under ett medlemsår. Ditt Favoritval uppdateras en gång per dygn, därför kan du endast uppdatera dina Favoritavdelningar max en gång per dygn.

Läs mer

Nivåer & Förmåner.

Din medlemsnivå grundas på alla poäng du samlar in vid köp på NK under ditt medlemsår. De kvalificerade/nivågrundande poängen räknas ut på en rullande 12-månadersperiod, samt enbart vid köp på NK. Det finns två nivår för dig som är eller blir Nyckelkund: Vit eller Svart Nyckel, beroende på hur många poäng du har samlat. Ju högre nivå, desto bättre förmåner kan du ta del av.

Läs mer

Samla poäng tillsammans.

Skaffa ett kostnadsfritt extrakort till någon i familjen, så samlar ni poäng tillsammans. Gäller så länge ni är folkbokförda på samma adress.

Läs mer


Kostnadsfritt medlemskap.

Medlemskapet i NK Nyckeln är kostnadsfritt. Du är medlem i NK Nyckeln så länge du har gjort ett köp de senaste 24 månaderna. Vi informerar dig via e-post om ditt medlemskap håller på att gå ut. Glöm inte att hålla dina kontaktuppgifter uppdaterade och acceptera e-post från NK på Mina sidor.

Gäller ej receptbelagd medicin, presentkort, frakt vid onlineköp och vissa andra undantag.

Observera att som NK Nyckelkund kan du samla poäng hos Hermès, men inte utnyttja poängen vid köp. Det går inte heller att välja Hermès som Favoritavdelning för extra Nyckelpoäng.

hiss
NK NYCKELN
Här har vi samlat de vanligaste frågorna om NK Nyckeln.
fasad
NK Nyckeln
Här hittar du NK Nyckelns poäng- och medlemsvillkor.