Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
NK Hemleverans

Få julklapparna direkt hem med NK Hemleverans.

Lagom till julhandeln återlanserar vi den populära tjänsten NK Hemleverans, så att du kan beställa julklapparna hemifrån och få dem leverade direkt till dörren.
Trippla poäng
NK NYCKELN
Missa inte att det är Trippla Poäng på dina köp online och i varuhuset. Gäller för dig som är eller blir Nyckelkund. Helgen den 27 – 29/11 har vi dessutom exklusiva erbjudanden och 15 % på utvalda delar av sortimentet.
Covid-19 säkerhet
NK Informerar
För att säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa har vi vidtagit en rad åtgärder i syfte att minimera risken för oro och smittspridning i varuhusen.
NK Jul
ERBJUDANDEN
Upptäck exklusiva erbjudanden inom mat, mode och beauty för dig som är eller blir Nyckelkund.
presentkort
NK JUL
I år är julen lite annorlunda. Men som vanligt hittar du julens mest önskade klappar på NK, både i varuhusen och online. Förbered dig på traditionsenlig julstämning för hela familjen, oavsett var du befinner dig.
Helgkassen
Mat & Dryck
NK Saluhalls Helgkasse innehåller utvalda råvaror från flera av Sveriges mest framstående kulinariska aktörer. De utvalda ingredienserna och delikatesserna, som garanterat förgyller helgen, levereras direkt hem till dörren i NK:s exklusiva kylväska.
Service på NK
Service & Tjänster
Skräddarsydda skor, en personlig doftkonsultation eller hemkörning av varor är några av de servicetjänster vi erbjuder i varuhuset.

Nyheter.

NK Jul
I NK Te & Konfekts julshop hittar du särskilt framtagna julkorgar, söta praliner och vår egenblandade NK julte- och kaffe. Allt går självklart att beställa hem via NK Hemleverans.
NK Heritage
Nu lanserar vi NK Heritage Doftljus – en kollektion med fyra unika, väldoftande ljus i klassiskt NK-manér.
NK Sport
Dags att packa hikeväskan – årets julklapp 2020 är stormköket. NK Sport har allt du behöver för en värmande måltid utomhus.

Exklusivt för dig med NK Nyckeln.

xx
Varje månad släpper vi nya, exklusiva erbjudanden för dig som är eller blir Nyckelkund.
xx
NK:s stora kvalitetsrea sker två gånger per år. Som Nyckelkund får du chans att fynda före alla andra.
xx
Det finns två nivåer för dig som Nyckelkund: Vit eller Svart Nyckel, beroende på hur många poäng du har samlat. Ju högre nivå, desto fler och bättre förmåner kan du ta del av.
gbg department
sthlm