Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nya fynd från vinterrean.

Vi har fyllt på vår rea online med produkter upp till 50 % från varumärken som Moschino, Philipp Plein, Anine Bing, Nike och Kenzo.
Sensai

NU KAN DU SHOPPA SENSAI ONLINE.

Nu finns Sensai på nk.se för att erbjuda hudvård för silkeslen hud. Klicka hem dina favoriter från nk.se och ta del av den unika hudvårdsrutinen Saho.
Jobblooks

Låt NK Fixa Stilen: Vårens jobblooks.

Vi har samlat produkterna som passar perfekt för såväl hemmakontoret som för aktiva dagar på stan.
Jul på NK
Nyheter
Nu uppdaterar Bally sitt utbud med nya, färgsprakande tjänsten Made to order på NK, där du som kund är med och designar dina skor.
Sandro
Stil
Nu har det parisbaserade varumärkets senaste nyheter landat på NK i Stockholm – där du just nu också kan se det färgstarka samarbetet med konstnären Yuko Nishikawa.
Ex Nihilo ny doft
Skönhet
Följ med på en doftresa som hyllar den klassiska ingrediensen silveriris. Ex Nihilos nyhet hittar du exklusivt på NK Beauty.
NK Presentkort
Service & Tjänster
På jakt efter en gåva till den kräsna eller till den som helst bestämmer själv? Med ett NK Presentkort kan du inte misslyckas. Presentkortet kan nu även köpas online.
Äta på NK.
ÄTA PÅ NK
Upplev en gastronomisk mötesplats för alla smaker eller skapa en festmåltid på hemmaplan. På NK Saluhall hittar du delikatesser och färska råvaror inom områden som fisk, kött, ost, choklad och vegetariskt.
Service på NK
Service & Tjänster
På NK kan du förvänta dig service utöver det vanliga. Skräddarsydda skor, en personlig doftkonsultation eller personal shopping med NK:s stylister är några av de servicetjänster vi erbjuder i varuhuset.

Exklusivt för dig med NK Nyckeln.

xx
Skaffa NK Nyckeln Mastercard och samla poäng vid alla dina köp.
xx
När du som är eller blir Nyckelkund handlar på NK får du poäng direkt in på ditt Nyckelkort (utöver ett fåtal undantag). Poängen omvandlas sedan till bonus att använda när du shoppar.
Fri frakt
En av många förmåner du får som Nyckelkund är fri frakt på alla köp i NK e-handel när du beställer till ditt postombud.
gbg department
sthlm