Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
NK Midsommarmode
Stil

BLOMSTRANDE MIDSOMMARMODE.

Hitta dina favoriter inför högtiden och gör dig redo för en plats i solen.

Shoppa efter kategori.

NK sommarrea
NK Sommarrea
Just nu kan du kvalitetsfynda ett utvalt sortiment av mode, accessoarer, inredning, sport och beauty i varuhusen med 30 – 50 %. Din säkerhet när du besöker rean är viktig för oss. På länken nedan kan du läsa mer om de säkerhetsåtgärder vi vidtagit.
NK
Service & Tjänster
På jakt efter en gåva till den kräsna eller till den som helst bestämmer själv? Med ett NK Presentkort kan du inte misslyckas.
Gåvor för sommarens högtider.
Stil
Brudpar, student, världens bästa lärare eller nybliven förälder – med sommaren kommer många tillfällen att fira. På NK finns gåvorna som följer med genom livet.
NK Nyckeln
NK Nyckeln
Ett medlemskap i NK Nyckeln ger dig en mängd förmåner i form av poäng på alla köp, exklusiva inbjudningar och erbjudanden. Välkommen att bli medlem redan i dag.
Mat på NK.
Äta på NK
Hämta upp Gourmetkassen från Swedish Taste eller beställ NK Saluhalls Helgkasse och duka upp till en gourmetmiddag på hemmaplan.
Äta på NK
Äta på NK
Från och med nu kan sällskap på fyra personer äta tillsammans på våra restauranger och caféer.

Nyheter.

NK
Ute har blivit det nya inne, och det gäller även köket. En traditionell moules marinières är faktiskt som gjord för att laga på stormkök, enligt Melanders Fisk i NK Saluhall.
NK
Den 17 september öppnar Nordiska museet utställningen "Nordens Paris" om NK:s Franska damskrädderi 1902–1966, en hyllning till couturehantverket.
Malbon golf
Malbon Golf erbjuder en ny sorts kläder för golfrundan. Inspireras först av vår intervju och shoppa sedan dina favoriter online.

Exklusivt för dig med NK Nyckeln.

xx
Välkommen till nya vägar till smartare shopping och fler poäng.
xx
När du som är eller blir Nyckelkund handlar på NK får du poäng direkt in på ditt Nyckelkort (utöver ett fåtal undantag). Poängen omvandlas sedan till bonus att använda när du shoppar.
xx
Det finns två nivåer för dig som Nyckelkund: Vit eller Svart Nyckel, beroende på hur många poäng du har samlat. Ju högre nivå, desto fler och bättre förmåner kan du ta del av.
gbg department
sthlm