Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
tote bag

NK:s tote bag på köpet

Exklusivt online: Få vår populära tote bag som gåva vid köp av dammode för minst 2 000 kr på nk.se.

Dolly

Finklätt till skolavslutningen

Skolavslutning, midsommar eller sommarkalas – upptäck vårt urval av finkläder, håraccessoarer och skor från varumärken som Dolly by Le Petit Tom, Self-Portrait och Zadig & Voltaire. 

fest

LOEWE Paula's Ibiza popup

Upptäck LOEWE Paula's Ibiza popup i Ljusgården i Stockholm. NK är den enda destinationen i Norden som får besök av det exklusiva popup-konceptet med färgstarka väskor och accessoarer för kvinnor. 

NK Nyckeln

Bli medlem

Som medlem i NK Nyckeln får du ta del av en unik shoppingupplevelse och blir på riktigt en del av NK:s värld. Medlemskapet kostar dig ingenting, men ger ett stort mervärde.

  • Poäng på alla köp
  • Förmåner och erbjudanden
  • Förtur till våra reor
  • Inbjudningar till kundkvällar
  • Fri frakt på NK.se

After work i NK Saluhall

Man vet att man är på NK när en fika plötsligt övergår i middagshandling, aperitif eller ostprovning. Sväng förbi Saluhallens after work nu på fredag med DJ och smakrika erbjudanden. Välkommen mellan kl. 15.00–19.00.

insta

NK Göteborg lanserar eget Instagramkonto

Nu finns NK Göteborg på Instagram! Inspireras av stilsäkra nyheter från avdelningarna, expertråd från NK:s personal, matupplevelser och evenemang.

YTA

INUIKII x Chloé Schuterman

Upptäck skovarumärket INUIKII och modeprofilen Chloé Schutermans somriga designsamarbete på NK Women's Shoes & Accessories i Stockholm och NK Shoes & Accessories i Göteborg. 

NK STAGE

A Day's March på NK Stage

Till och med den 28 maj kan du shoppa damkollektionen från det svenska modevarumärket A Day's March på NK Stage i Stockholm. 

Erbjudande

Månadens erbjudanden i varuhusen och online

Missa inte våra erbjudanden i varuhuset och online. Just nu har flera avdelningar fina erbjudanden inför mors dag. Nya erbjudanden fylls på löpande. 

Ascaro

NK Padel & Social by Ascaro

Nu öppnar vi upp för en ny padelsäsong på NK Parkadens tak i Stockholm. Hos NK Padel & Social by ASCARO hittar du Sveriges sannolikt mest spektakulära padelbana, utomhusgym och löparbana. 

Ennui

Ennui Atelier öppnar på NK i Göteborg

Upptäck det internationella skönhetskonceptet ENNUI Ateliers lyxiga piercingar hos NK Beauty i Göteborg. Här erbjuds ett välsorterat sortiment av smycken med möjlighet till piercing

har skonhet goteborg

Ny avdelning på NK i Göteborg: NK Hår & Skönhet

NK Göteborgs nya frisörsalong har äntligen öppnat. Slå dig ner i en trivsam miljö och få en behandling av en erfaren frisör. Välkommen till nya NK Hår & Skönhet på Entréplan. 

NK bokhandel

TRÄFFA VÄLKÄNDA FÖRFATTARE PÅ NK BOKHANDEL

Välkommen till vårens författarbesök och signeringar på NK Bokhandel i Stockholm.

Mulberry öppnar nytt på NK

Nu öppnar Mulberry en uppdaterad avdelning på NK i Stockholm. Välkommen till Entréplan för att ta del av ett större sortiment av väskor och accessoarer för dam. Missa inte heller att besöka helt nya Mulberry Man på Plan 2. 

Tommy

Ny avdelning på NK i Göteborg: Tommy Hilfiger

Det amerikanska modevarumärket Tommy Hilfiger har öppnat på NK i Göteborg. Upptäck en kollektion med denim, klassiska skjortor och preppy basplagg för henne.

Calvin K

Ny avdelning på NK i Göteborg: Calvin Klein

Nu slår vi upp dörrarna till Calvin Kleins nya avdelning på NK i Göteborg. Här hittar du både festplagg och baskläder med Calvin Kleins tidlöst minimalistiska stil.

Belle

Veckans lunch från Brasserie La Belle

Får det lov att vara en steak tartar eller en tarte flambée? Upptäck Brasserie La Belles uppdaterade meny och boka in nästa lunch på NK i Göteborg.

Service

Service & tjänster på nk

Under ett och samma tak kan du bland annat få råd som förenklar din hudvårdsrutin, låta en skräddare måttanpassa din kostym eller varför inte ta hjälp av en av NK:s stylister. 

Logga in