Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

BOKTIPS SOM ÄLSKAS AV HELA FAMILJEN.

Inled årstiden med läsning. Klicka hem våra mest populära barnböcker från NK Bokhandel och njut av magisk läsning som älskas av generationer.

Böcker är ett perfekt verktyg för avkoppling och spänning för både de stora och små. Gör som oss och fyll höstmörkret med spännande läsning från författare som älskas av hela världen. 

Vi har samlat några barnbokstips från NK Bokhandel som uppskattas av alla i familjen. Läs högt tillsammans, ge bort som gåva på nästa kalas, eller varför inte skapa en gemensam bokcirkel för hela familjen?

Harry Potters magiska värld.

J.K Rowlings populära böcker om Harry Potters liv på Hogwarts har nog inte undgått någon. Såväl böckerna som filmerna har slukats av människor i alla åldrar och över hela världen och vi förstår varför. Harry Potters magiska värld är en älskas av alla – från små barn till de allra äldsta. En uppskattad gåva för alla åldrar och ett spännande äventyr för hela familjen.

Upptäck fler barnböcker online.

Lär känna Astrid Lindgrens fantastiska karaktärer.

Fylldes din barndom också med karaktärer som Emil i Lönneberga, Pippi Långstrump och Lotta på Bråkmakargatan? Böckerna är tidlösa och passar lika bra som godnattsagor idag som de gjorde för runt 70 år sedan. Samla dina favoriter och läs högt för de små medan du njuter av en nostalgisk resa.

Barnböcker som inspirerar till lek och pyssel.

Det finns böcker som fyller ett större syfte än själva läsningen. I kategorin barnböcker så finns en hel uppsjö av böcker som inspirerar till allt från musik till bakning och pyssel.

Upptäck hela NK Bokhandels utbud av barnböcker online.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet