Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Din säkerhet är viktig för oss. Läs mer om de åtgärder vi vidtagit med anledning av covid-19 här.

FRI FRAKT FÖR NYCKELKUNDER OCH FRI RETUR FÖR ALLA.

NK Personal Shopping

Garderobsrensning.

GARDEROBSRENSNING

Servicen för dig som har en full garderob men inget att ha på dig. Eller som har svårt för att hinna med samt att välja bort gamla favoriter.

En av NK:s stylister kommer hem till dig och går igenom din garderob. Du får hjälp att rensa ut de plagg som du inte längre har användning för samt råd om vad du bör behålla och vad du kan göra dig av med. NK Personal Shopping förmedlar kontakt till rekommenderade vintagebutiker och kan även hjälpa till att skänka dina plagg till välgörenhet. 

Tjänsten kostar 3 600 kr för tre timmar inom tullarna. Tid utöver detta kostar 1 200 kr/timme. Restid utanför Storstockholm debiteras. En avbokningsavgift om 100 % debiteras om avbokning sker senare än 24 timmar innan bokad tid. 

Pris: Från 3 600 kr.

Välkommen att boka tid online, på tel 08-762 88 80 eller via mail nkps.sth@nk.se. 


Nyhet: Garderobsrensning på distans. 

Via FaceTime, Teams, Whatsapp eller telefon går vi igenom din garderob, stil, kroppsform och färger du gillar. Därefter får du guidning och riktlinjer att tänka på när du rensar i din garderob. Du får råd om vad du bör behålla och vad du kan göra dig av med. Tillsammans gör ni en plan för eventuella kompletteringar. NK:s stylister förmedlar kontakt till rekommenderade vintagebutiker och kan även tipsa om var du kan skänka dina plagg till välgörenhet.

Pris: 2 395 kr för två timmar. Tid utöver detta kostar 1 200 kr/timme. 

Välkommen att boka tid på tel 08-762 88 80 eller via mail nkps.sth@nk.se. 

Garderobsrensning