Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
FRI FRAKT FÖR DIG MED SVART NYCKELKORT. GÄLLER VID KÖP ÖVER 1 500 KR.
xxx

Skoservice.

NK SKOMAKERI

Här erbjuds alltifrån klassisk skovård och reparationer till tjänster som med hjälp av den senaste tekniken tar fram ett par skor efter dina behov och önskemål.

NK Skomakeri drivs av svenska Broken Bird Bootmakers, under ledning av Mats Hallman, skomakare i tredje generation, Laureano Astengo och Michael Bergman. Broken Bird Bootmakers har ett unikt koncept som kombinerar förstklassigt hantverk och material med innovativ användning av den senaste teknologin. Med hjälp av 3D-teknik kan de skapa en skräddarsydd sko, där din fot skannas och och där resultatet blir en sko med perfekt passform efter ditt behov. Här erbjuds även klassisk skovård och reparationer.

Förmåner för dig med NK Nyckeln:
Hos NK Skomakeri har du med NK Nyckeln förmånligt pris på 3D Made-to-order skor med perfekt passform. 3 995 kr för dig med den Vita NK Nyckeln och 3 495 kr för dig med den Svarta NK Nyckeln (ord. pris 4 995 kr).

Du med den Svarta NK Nyckeln får 50 kr i avdrag för varje 500 kr när du reparerar dina skor hos NK Skomakeri. Läs mer om NK Nyckeln här.

NK Skomakeri