Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ansiktsmakeup

Letar du efter ett nytt puder eller kanske en hel sminkpalett för ditt ansikte? Här har vi samlat ett noga utvalt sortiment av ansiktsprodukter, från några av världens ledande skönhetsmärken. Köp smink för ansiktet online – här hos oss på NK.

67 produkter

Kvalitativt smink för ditt ansikte

För en piggare look som snabbt kan åstadkommas till vardags – eller för genomarbetad contouring inför kvällens bravader. Smink för ansiktet låter dig vara precis så kreativ du själv vill. Du kan förstärka och minimera, ge färg, lyster eller matta ner. Men för en perfekt bas som håller hela dagen, krävs verkligt bra ansiktsprodukter. Det hittar du här hos oss på NK.

I vårt sortiment hittar du all makeup du behöver till ditt ansikte, från märken kända för att hålla hög kvalitet. Från concealer, puder och sammetslen foundation, till rouge i vackra nyanser, färgade dagkrämer och utslätande primers. Bland vårt smink för ansiktet hittar du även många produkter som innehåller SPF – perfekt för dig som förstått vikten av att skydda din hud. 

Konsten att välja ansiktsprodukter efter hudtyp

Visste du att olika typer av smink, passar olika hudtyper? Det gäller särskilt foundations, som kan komma både i flytande, fast och lös form. Vårt bästa tips är att välja ansiktsprodukter dels efter den täckningsgrad du önskar, men framförallt efter din hudtyp. På så vis är det större sannolikhet att du får den perfekta finish som du önskar. 

  • Har du torr eller mogen hy? Satsa på oljebaserade produkter. En flytande foundation eller ett oljebaserad cremepuder är ofta bra alternativ för din sminkbas.
  • Är din hy fet? Vattenbaserat smink för ansiktet är din bästa vän. För din hudtyp passar en mineralfoundation eller ett bra mineralpuder bra.
  • Har du extra känslig hy? Välj mineralprodukter. I dessa kan inte bakterier växa, vilket innebär att mineralsmink är extra snällt mot den känsliga eller problematiska huden.

 

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet