Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
FRI MAKEUPKONSULTATION
MEDLEMSFÖRMÅN

FRI MAKEUPKONSULTATION

Boka en av NK Beautys makeup-artister, som erbjuder alla former av makeuper. Som Nyckelmedlem s... Läs mer

Makeup & Smink

Är det dags för en ny foundation eller festlig palett med ögonskuggor? Hos oss på NK kan du enkelt köpa smink online. Här kan du välja bland klassiska och exklusiva sminkmärken, härliga färgpaletter och makeup av högsta kvalitet.

5398 produkter

Makeup för vardag och fest

I tusentals år har makeup varit ett sätt för människan att framhäva sin skönhet och uttrycka sin personlighet. Från den intensiva kajalen, den volymgivande mascaran, rougen och det klassiskt röda läppstiftet. I dag finns det ett enormt utbud av bra smink att hitta. Smink som inte bara håller hela dagen – utan faktiskt också har vårdande egenskaper och är snäll mot din hud. 

I vårt breda utbud av smink hittar du allt du behöver såväl till vardagens bas, som till den dramatiska festlooken. Från mascaror, concealers och kajaler, till vårdande serum, primers och fixerande sprayer. Vad är du ute efter?

Tre tips till en hållbar makeup

Undrar du hur du får din perfekta bas att hålla hela dagen? Vi har tre konkreta tips som hjälper dig på vägen. 

  • Bra grund. Smink sitter bäst på balanserad hud. Därför är det viktigt med en bra hudvårdsrutin. Investera även i en bra primer som passar just din hudtyp.
  • Rätt produkter. Välj produkter som är anpassade för din hudtyp. Investera även i makeup som är märkt med “long-lasting” eller vattenfast, för ett mer varaktigt resultat.
  • Fixera mera. Avsluta din sminkrutin med att fixera den. Förslagsvis med ett transparent löspuder och en återfuktande fixeringsspray.

Smink på nätet från kvalitativa märken

På NK vet vi hur avgörande kvalitén på makeup är, för att du ska få den perfekta finishen du söker. Vare sig det gäller en sammetslen och hållbar bas, eller ett läppstift som sitter på plats hela kvällen. Därför är vi mycket noggranna med att handplocka våra skönhetsprodukter, så att du alltid kan vara trygg i vetskapen om att du hos oss hittar bra smink av hög kvalitet.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet