Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Produkter med NK:s logotyp

NK-signerat.

Är du en av de som drabbas av logomani vid blotta åsynen NK:s grafiska identitet? Då har du hamnat rätt. Här har vi samlat ett urval av nylanserade och klassiska NK-signerade produkter. Missa inte att flera av dem finns tillgängliga i NK e-handel.

En logga med historia.

NK och dess logotyp

I varuhusen ser du den historiska logotypen, som funnits med sedan starten, i princip överallt.

Logotypen inregistrerades i varumärkesregistret 1902 och det var direktör Adolf Wennberg som föreslog bokstäverna samt arkitekt David Blomberg som stod för formen. Sedan dess har NK-loggan utvecklats och blivit en del av svensk designhistoria. Tydligast som symbol är kanske NK-klockan som pryder varuhuset på Hamngatan.

NK-kollektionen.

HOLE IN ONE MED NK.

Golfbollen från Titleist är prydd med en NK-logga. Med en skarp bollflykt och mycket mjuk känsla blir den din bästa vän, från tee till green. Kort och gott för golfspelaren som vill spela sin bästa runda. Finns att köpa i vår e-handel.

Shoppa här

Forever and ever hos NK.

En ikon är född.

Du som varit med länge vet att en del NK-produkter aldrig går ur tiden. De ikoniska te- och kaffeburkarna från NK Kaffe & Tehandel i Stockholm eller NK Te & Konfekt i Göteborg är svåra att sluta samla på.

Nyckeln till NK:s hjärta.

Om du vill få ut det bästa från NK:s universum rekommenderar vi dig att bli Nyckelkund. Utöver att det är kostnadsfritt att samla poäng på alla köp, få inbjudningar till exklusiva event och exklusiva erbjudanden på allt från bakelser till high fashion, så finns det en till riktigt bra grej med kortet: Det är en del av NK-kollektionen med vår klassiska logotyp. Perfekt för ett hängivet fan.

Bli Nyckelkund