Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Produkter med NK:s logotyp

NK-signerat.

Är du en av de som drabbas av logomani vid blotta åsynen NK:s grafiska identitet? Då har du hamnat rätt. Här har vi samlat ett urval av nylanserade och klassiska NK-signerade produkter. Missa inte att flera av dem finns tillgängliga i NK e-handel.

En logga med historia.

NK och dess logotyp

När du stiger in på NK ser du vår historiska logotyp, som funnits med sedan NK:s födelse, i princip överallt. Faktum är att få varumärken har haft en så tidlös logga, som visserligen anpassats till tiden men utan att tappa designens kärna.

Logotypen inregistrerades i varumärkesregistret 1902 och det var direktör Adolf Wennberg som föreslog bokstäverna samt arkitekt David Blomberg som stod för formen. För ett stort fan kan det vara märkbart att dess tjocklek har justerats en aning. I det stora hela kollar vi på en tidlös klassiker som alltid varit en viktig del av NK:s själ.

NK-kollektionen AW20.

Specialdesignad NK-scarf.

Årets hederspristagare under NK Galan 2020, Lars Wallin, har designat en scarf exklusivt för NK. Här har den historiska logotypen fått en kreativ twist. Scarfen är tillverkad av 100 % siden och kommer i tre storlekar. Den finns att köpa på NK Kundservice och du som är eller blir Nyckelkund får köpa den till ett förmånligt pris.

 Till erbjudandet

Hole in one med NK.

Golfbollen från Titleist är prydd med en NK-logga. Med en skarp bollflykt och mycket mjuk känsla blir den din bästa vän, från tee till green. Kort och gott för golfspelaren som vill spela sin bästa runda. Finns att köpa i vår e-handel.

Shoppa här

NK till förmån för cancerforskning.

Tillsammans med Rosa Bandet har NK Sport tagit fram svettarmband och pannband. 50 kr per såld produkt går oavkortat till Bröstcancerförbundet. Den finns att köpa i vår e-handel och på NK Sport.

Forever and ever hos NK.

En ikon är född.

Du som varit med länge vet att en del NK-produkter aldrig går ur tiden. De ikoniska te- och kaffeburkarna från NK Kaffe & Tehandel i Stockholm eller NK Te & Konfekt i Göteborg är svåra att sluta samla på.

Nyckeln till NK:s hjärta.

Om du vill få ut det bästa från NK:s universum rekommenderar vi dig att bli Nyckelkund. Utöver att det är kostnadsfritt att samla poäng på alla köp, få inbjudningar till exklusiva event och exklusiva erbjudanden på allt från bakelser till high fashion, så finns det en till riktigt bra grej med kortet: Det är en del av NK-kollektionen med vår klassiska logotyp. Perfekt för ett hängivet fan.

Bli Nyckelkund