Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Produkter med NK:s logotyp

NK-signerat.

Är du en av de som drabbas av logomani vid blotta åsynen NK:s grafiska identitet? Då har du hamnat rätt. Här har vi samlat ett urval av nylanserade och klassiska NK-signerade produkter. Missa inte att flera av dem finns tillgängliga i NK e-handel.

En logga med historia.

NK och dess logotyp

I varuhusen ser du den historiska logotypen, som funnits med sedan starten, i princip överallt.

Logotypen inregistrerades i varumärkesregistret 1902 och det var direktör Adolf Wennberg som föreslog bokstäverna samt arkitekt David Blomberg som stod för formen. Sedan dess har NK-loggan utvecklats och blivit en del av svensk designhistoria. Tydligast som symbol är kanske NK-klockan som pryder varuhuset på Hamngatan.

NK-kollektionen AW20.

Specialdesignad NK-scarf.

Årets hederspristagare under NK Galan 2020, Lars Wallin, har designat en scarf exklusivt för NK. Här har den historiska logotypen fått en kreativ twist. Scarfen är tillverkad av 100 % siden och kommer i tre storlekar. Den finns att köpa på NK Kundservice och du som är eller blir Nyckelkund får köpa den till ett förmånligt pris.

 Till erbjudandet

Hole in one med NK.

Golfbollen från Titleist är prydd med en NK-logga. Med en skarp bollflykt och mycket mjuk känsla blir den din bästa vän, från tee till green. Kort och gott för golfspelaren som vill spela sin bästa runda. Finns att köpa i vår e-handel.

Shoppa här

Tänd ett ljus med NK.

Ta med varuhuskänslan hela vägen hem i jul – eller ge bort den till någon du tycker om. Nu lanserar NK en exklusiv kollektion med egna doftljus i klassiskt NK-manér. Doftljusen har tagits fram av parfymören och  Linda Landenberg Holst. Hon arbetade tidigare på NK, och utvecklade tjänsten Doftkonsultation. 

NK-signerad gravyr.

Med hjälp av gravyr kan du skriva in NK:s namn för alltid på din valda doft eller beautyprodukt. Gravyren är kostnadsfri och erbjuds på ett urval av produkter från YSL, Giorgio Armani och Lancôme.

Läs mer om tjänsten

NK hör julen till.

Julen är en magisk högtid för oss. Därför vill vi att du ska kunna ta del av vår shoppingupplevelse överallt. Missa inte att du kan shoppa från alla avdelningar i Stockholm och Göteborgs varuhus med hjälp av NK Hemleverans. Och missa inte att upptäcka våra bästa julklappstips från e-handeln.

Dessutom kan du ge bort en inslagen gåva vid beställningar digitalt till den som verkligen inte kan få nog av NK.

Läs mer om Presentinslagning här

NK jul 2020

Forever and ever hos NK.

En ikon är född.

Du som varit med länge vet att en del NK-produkter aldrig går ur tiden. De ikoniska te- och kaffeburkarna från NK Kaffe & Tehandel i Stockholm eller NK Te & Konfekt i Göteborg är svåra att sluta samla på. Missa inte heller att NK Te & Konfekt har en julshop fyllda med väldoftande teer, smakrikt kaffe och himmelskt goda sötsaker.

Se utbudet från julshopen

Nyckeln till NK:s hjärta.

Om du vill få ut det bästa från NK:s universum rekommenderar vi dig att bli Nyckelkund. Utöver att det är kostnadsfritt att samla poäng på alla köp, få inbjudningar till exklusiva event och exklusiva erbjudanden på allt från bakelser till high fashion, så finns det en till riktigt bra grej med kortet: Det är en del av NK-kollektionen med vår klassiska logotyp. Perfekt för ett hängivet fan.

Bli Nyckelkund