På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn
Välkommen in Idag har vi öppet

NK pressrum

Pressmeddelanden Från NK

Välkommen till NK:s pressrum. Här publiceras aktuella pressmeddelanden samt information om NK Presskort. Om du söker högupplöst material eller tidigare publicerade pressmeddelanden, vänligen besök NK på Mynewsdesk. 

 1. En julresa i tiden på Nordiska kompaniet

  Söndagen den 15 november går startskottet för julen när ridån går upp för Nordiska Kompaniets årliga julskyltning. Kreatörerna har i år gjort en extra noggrann research för att finna tidstypiska leksaker som tar med oss på en julresa i tiden. Både gammal och ung bjuds på en upplevelse fylld av nostalgi i en modern och underhållande inramning.

  Läs mer på MyNewsDesk

 2. Nordiska Kompaniet firar 100 år på Hamngatan i Stockholm

  I år firar Nordiska Kompaniet 100 år på Hamngatan. Det storslagna firandet inleds i augusti och fortsätter med en höst fylld av festligheter och överraskningar för varuhusets besökare. I höstkampanjen stämmer modehus, designers och artister in i hyllningar av det jubilerande varuhuset.

  Läs mer på MyNewsDesk

 3. Nyrekryteringar till NK:s varuhusledning

  NK rekryterar två personer till varuhusledningen. En ny varuhuschef till Stockholm och en biträdande varuhuschef till Göteborg.

  Läs mer på MyNewsDesk

 4. ​NK:s grundare till Hall of Fame

  Idag avtäcks nya porträtt i "Stockholm Hall of Fame" på Arlanda. NK:s grundare, Josef Sachs, är ett av de ansikten som välkomnar resenärer till Stockholm vid Arlandas Terminal 5 och det i gott sällskap av celebriteter, kommande stjärnor och vardagshjältar från stockholmsregionen.

  Läs mer på MyNewsDesk

 5. Nordiska Kompaniet möter våren med nya avdelningar och varumärken

  När internationella varumärken ska etablera sig på den svenska marknaden är Nordiska Kompaniet en eftertraktad placering. I vår öppnar en rad internationella och svenska varumärken egna avdelningar i varuhuset och bland varuhusets tusentals varumärken är det många som bara finns på NK.

  Läs mer på MyNewsDesk

Läs mer på MyNewsDesk
Dela