På Nordiska Kompaniets webbplats används cookies. Cookies som behövs för att webbplatsen ska fungera har sparats i din dator.

Godkänn
Välkommen in Idag har vi öppet

NK pressrum

Pressmeddelanden Från NK

Välkommen till NK:s pressrum. Här publiceras aktuella pressmeddelanden samt information om NK Presskort. Om du söker högupplöst material eller tidigare publicerade pressmeddelanden, vänligen besök NK på Mynewsdesk. 

  1. Nordiska Kompaniet möter våren med nya avdelningar och varumärken

    När internationella varumärken ska etablera sig på den svenska marknaden är Nordiska Kompaniet en eftertraktad placering. I vår öppnar en rad internationella och svenska varumärken egna avdelningar i varuhuset och bland varuhusets tusentals varumärken är det många som bara finns på NK.

    Läs mer på MyNewsDesk

  2. Premiär idag för Frantzén på NK

    Idag är det premiär för ett nytt restaurangutbud på plan 4, NK Stockholm. I Björn Frantzéns regi öppnar fyra nya restauranger: Bobergs Matsal, Botanique, Nordiska Kantinen och Gaston Vinbar.

    Läs mer på MyNewsDesk

  3. Frantzéns Provhytt – världens minsta lyxkrog på Nordiska Kompaniet

    Den 23 mars öppnar Björn Frantzén sitt nya restaurangkoncept på Plan 4 på Nordiska Kompaniet i Stockholm. Men redan i helgen har stockholmarna chansen att få prova en avsmakningsmeny i världsklass. I en specialbyggd provhytt i NK:s Ljusgård bjuder stjärnkrögaren in till en försmak på det som kommer serveras när hans nya restauranger öppnar i slutet av mars.

    Läs mer på MyNewsDesk

  4. Grönskande gästspel välkomnar våren på NK

    På Nordiska Kompaniet i Göteborg har våren startat. I samarbete med Botaniska Trädgården står varuhuset i full blom inför en säsong fylld av nyheter och överraskningar.

    Läs mer på MyNewsDesk

  5. Stjärnkrögaren Björn Frantzén till Nordiska Kompaniet i Stockholm

    I slutet av mars öppnar NK Stockholm ett nytt restaurangutbud på plan 4, allt i Björn Frantzéns regi. Med Frantzén som ny restauratör på NK tas matutbudet till en ny nivå och varuhuset ska bli en självklar matdestination i Stockholm.

    Läs mer på MyNewsDesk

Läs mer på MyNewsDesk
Dela