Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Ennui Atelier - luxury piercing
Göteborg

Ennui Atelier - luxury piercing

ENNUI Atelier erbjuder piercing med smycken i exklusiva material. Ta del av ett brett sortiment av fine jewellery med fokus på innovation och kvalitet.
Läs mer
Boka härEnnui Atelier finns även i Stockholm

Information

Hitta i varuhuset

ENNUI ATELIER

Upptäck det internationella skönhetskonceptet ENNUI Ateliers lyxiga piercingar hos NK Beauty på Entréplan i Göteborg. Här erbjuds ett välsorterat sortiment av smycken med möjlighet till piercing. Med kvalitét, yrkesskicklighet och varsamhet är ENNUI Atelier en exklusiv piercing-studio med förstklassiga material och ditt unika öra i fokus.

INFORMATION INFÖR DITT BESÖK

Vi hjälper dig på plats att avgöra vilket örhänge och piercing som passar just dig. Vi piercar bland annat daith, helix, conch, tragus och nostril. Pris för smycket tillkommer (från 1 900 kr).

Barn får ha med en vuxen. Vi piercar inte gravida eller ammande. Välkommen att boka tid online, hos Ennui Atelier på NK Beauty i Göteborg eller via telefon 031-710 12 23.

Upptäck fler tjänster

 NK Hår & Skönhet

NK Hår & Skönhet

Hos NK Hår & Skönhet i Göteborg kan du boka allt från klippning, slingor och färg till frans- och ögonbrynsbehandlingar. Här hittar du även ett no...
Boka här
BH-konsultation Göteborg

BH-konsultation

Behöver du hjälp att hitta en ny BH i rätt storlek och passform? Då är du varmt välkommen att kontakta oss på NK Lingerie i Göteborg.
Makeup-artist Göteborg

Makeup-artist

Få en snabb quick fix, en uppdaterad vardagslook eller en uppseendeväckande festmakeup lagd av en av våra makeup-artister - eller varför inte boka...
Rapide Brow & Lash Bar

Rapide Brow & Lash Bar

Vill du få fransarna och ögonbrynen fixade på salong? Besök NK i Göteborg, där Rapide Brow & Lash Bar erbjuder bland annat trådning och formning a...
Boka här
Logga in