Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
FertilitetsPlus
Stockholm

FertilitetsPlus

Tillsammans med FertilitetPlus erbjuder NK en fertilitetsrelaterad behandling i centrala Stockholm som hjälper dig att bli gravid eller behålla din graviditet. Välkommen till oss för droppbehandling med intralipid i en trygg och harmonisk miljö.
Läs mer
Ring för att boka

information

hitta i varuhuset

Infusionsbehandling av intralipid på NK

Infusion (dropp) med läkemedlet intralipid är en behandling som balanserar immunförsvaret och hjälper kvinnor som har svårt att bli gravid eller behålla graviditet. För att kunna boka en behandling med intralipiddropp behöver du först genomgå en konsultation med FertilitetPlus. Ring 070 888 38 36 eller besök kliniken på Värtavägen 30 i Stockholm. Infusionen kan du sedan få på NK. 

FertilitetPlus är en fertilitetsklinik som erbjuder missfalls- och fertilitetsutredningar i Stockholm, samt effektiva behandlingar för alla som kämpar med graviditet. Genom åren har över 10 000 kvinnor och män fått hjälp tack vare klinikens högklassiga behandlingsalternativ.

Så fungerar fertilitetsbehandling med intralipid

Läkemedlet intralipid ges i form av dropp. Behandlingen tar ungefär 45 minuter och ges i en lugn och trygg miljö. Under behandlingens gång får du vila, lyssna på ljudbok eller prata med en sköterska. Fokus ligger på att stressa ned och slappna av, vilket är mycket viktigt under en graviditet.

upptäck fler tjänster

Behandlingar inom biohacking – HEAT by Sophia Lie

Testa på revolutionerande behandlingar inom biohacking genom HEAT by Sophia Lie. Detta unika koncept kombinerar ett holistiskt synsätt med banbryt...
Boka här
Akademiklinken

Akademiklinken - avancerade hudvårdbehandlingar

Upptäck en värld av härliga skönhetsbehandlingar och avancerad hudvård i världsklass hos Akademikliniken, NK Beauty Lounge.
Boka här
Kostnadsfri BH-konsultation i Stockholm

BH-konsultation

Om du behöver hjälp att hitta att hitta rätt BH är du varmt välkommen att vända dig till NK Lingerie i Stockholm.
Garderobsrensning Stockholm: Boka idag

Garderobsrensning

Garderobsrensning är tjänsten för dig som har en full garderob men inget att ha på dig. Eller för dig som har ont om tid och svårt att välja bort ...
Personal Shopping mode & accessoarer i Stockholm

Personal Shopping dam & herr

En handplockad garderob med NK Personal Shopping. NK Personal Shopping är till för dig som vill effektivisera din shopping och få guidning av en p...
Logga in