Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Design Week at NK

Ända sedan starten har design och innovation legat oss varmt om hjärtat. Visste du till exempel att det var NK som lanserade de första platta möbelpaketen? Den kompakt förpackade Trivaserien togs fram på NK:s möbelfabrik i Nyköping på 1940-talet, och kom minst sagt att revolutionera möbelkonfektionen. 

Till och med den 7 mars hyllar vi långsiktig och mer hållbar design under parollen Design Week at NK, både i varuhusen och digitalt. På plats på utställningsytan på Entréplan finns ett antal utställare inom allt från dekor och accessoarer till nyskapande inredningslösningar.

Innovativ design sedan 1902.

Under veckan fylls våra digitala kanaler av inspirerande inslag och panelsamtal med flera intressanta profiler inom design och mode. Vi är stolta över att ha ett nära samarbete med Elle Deco Design Awards, som i år går av stapeln på NK. Den 8 februari avslöjar vi vinnarna i alla kategorier. Den 11 februari världslanserar Tom Dixon sin nya accessoarserie – exklusivt på NK. Dessutom har våra design- och inredningsavdelningar tagit fram unika Nyckelerbjudanden veckan till ära.

Den 8 februari – 7 mars är Design Week at NK:s utställningsyta på Entréplan öppen i varuhuset. Upptäck våra utställares nya kollektioner och spännande installationer vid damsko-ytan i anslutning till Ljusgården. 

Varmt välkommen att hylla långsiktig och mer hållbar design med oss på NK.

Omsorgen för våra kunder och medarbetare är av högsta prioritet. Ta del av våra säkerhetsåtgärder rörande covid-19 här.

Cappalen Dimyr NK

Matta från Cappelen Dimyr, NK Inredning.

Veckans schema.

Design Week at NK
8/2
I år går Elle Deco Design Awards av stapeln på NK. Kl. 08.00 den 8 februari får du veta vilka talanger som prisas inom de olika kategorierna. Ta del av alla vinnare här.
Design Week at NK
8/2
I januari 2019 lanserades designvarumärket Mylhta, signerat Lisa Hilland, på NK Inredning. Under Design Week at NK presenteras Lisa formgivarens helt nya möbelserie Spira på NK Inredning.
Design Week at NK
8/2
Den 8 februari kl. 17.00 kan du ta del av ett panelsamtal på temat "Inredningstrender" här på nk.se och i våra sociala kanaler. Samtalet modereras av Elle Decorations editionschef Katarina Matsson och deltagarna avslöjas under måndagen.
Design Week at nk
9/2
Den 9 februari kl. 17.00 kan du ta del av ett panelsamtal på temat ”Legacy, Heritage & Sustainability” här på nk.se och i våra sociala kanaler. Deltar gör Lisa Hilland, Jacob Holst (Cappelen Dimyr) och Bengt Thornefors (Magniberg), och samtalet modereras av journalisten Daniel Lindström.
Design Week at NK
10/2
Den 10 februari kl. 17.00 kan du ta del av ett panelsamtal på temat ”Mode möter design” här på nk.se och i våra sociala kanaler. Samtalet moderereas av Elle Decorations editionschef Katarina Mattson och deltagarna avslöjas den 8/2.
Design Week at NK
11/2
Under torsdagen lanserar Tom Dixon sin nya accessoarserie exklusivt på NK. Håll utkik här på nk.se och i våra sociala kanaler för att upptäcka kollektionen.

Elle Deco Design Awards At NK.

I år går Elle Deco Design Awards av stapeln på NK. Den 8 februari kommer vinnarna i kategorierna Årets designer, Årets blickfång, Årets hederspris, Årets inredare, Årets inspiratör, Årets möbel, Årets stjärnskott, Årets inredningsaccessoar och Årets destination att utses. Lär känna alla vinnare här.

Nyckelerbjudande.

Just nu får du som är eller blir Nyckelkund fem nummer av ELLE för 150 kr (du sparar upp till 62 %). Välj mellan ELLE, ELLE Decoration och ELLE Mat & Vin. Erbjudandet gäller under Design Week at NK till och med den 15 februari eller så långt lagret räcker.

Beställ här.

Elle Decoration Awards at NK

Stort tack till LG!

Vi är stolta över att presentera LG som sponsor till Design Week at NK. Den 8 – 28 februari gör LG ett gästspel med sin pop up på Entréplan (tidigare damskoytan). Där visar de upp fyra av sina smarta produkter som förenklar din vardag. Med LG Styler ger du dina kläder förlängd livstid med hjälp av ånga, och med en vinkyl, tvättmaskin eller ett kylskåp från LG Signature-serien förenklas livet med hjälp av smart teknik och oslagbar design. Missa inte att du som är eller blir Nyckelkund får köpa LG:s produkter till förmånliga priser. Välkommen till LG på utställningsytan, Entréplan.

Läs mer här.

LG Design Week at NK