Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

08 februari 2021 - 05 april 2021

Förenkla vardagen med smarta och hållbara produkter från LG.

Välkommen att förenkla vardagen med smarta och hållbara produkter från LG.

Till och med den 5 april gör LG ett gästspel med sin pop up på Entréplan (tidigare damskoytan). Där visar de upp fyra av sina smarta produkter som förenklar din vardag. Samtliga produkter har hållbarhet i fokus – en hjärtefråga för varumärket. LG uppnådde i december 2020 Platinum-status i EcoVadis hållbarhetsranking, vilket är den högsta möjliga nivån.

På ytan kommer nedan produkter att visas upp med en expert på plats för dina frågor. Under pop up-perioden kan du som är eller blir Nyckelkund köpa LG-produkter till förmånligt pris, bland annat får du köpa alla tre LG SIGNATURE-produkter till paketpriset 99 999 kr (ord. pris 221 985 kr). Läs om samtliga erbjudanden här.

LG Styler – stylingskåp med ånga.

Det är dags att tvätta mindre, och ånga mer. Den här produkten, som använder mindre el och vatten än ett tvättprogram, fräschar upp plagg som inte är direkt smutsiga och som normalt kräver specialbehandling som kemtvätt. 

LG SIGNATURE med kombinerad tvätt och tork.

Ge dina kläder den omsorg de förtjänar! Med elegant och hållbar design i reptålig emalj samt smarta funktioner, som ett automatiserat doseringssystem, är det enklare än någonsin att ta hand om din tvätt. 

LG SIGNATURE vinkyl – förvara viner på bästa sätt.

Det är inte bara den eleganta designen som gör vinkylen från LG SIGNATURE attraktiv. Den kan lagra 65 flaskor och är utrustad med flera innovativa funktioner. Däribland en temperaturkontroll med tre olika zoner.

LG SIGNATURE med side-by-side kyl och frys.

Kylskåpet från LG SIGNATURE är fullmatat med smarta egenskaper för fräschare råvaror och en enklare vardag. Funktionen InstaView™ låter dig med hjälp av två knackningar på glaspanelen se in i kylen utan att öppna dörren.

Din säkerhet är viktig för oss! Vi följer rådande restriktioner och har vidtagit en mängd nya säkerhetsåtgärder. Bland annat kommer samtliga avdelningar, däribland LG, ha ett maxantal på antalet besökare av ytan samtidigt. Läs mer här.

Välkommen till LG på Entréplan.

Hitta till
LG.

LG, Entréplan Stockholm
LG Styler
Ta del av smarta produkter som underlättar vardagen, nu till förmånliga priser för dig som är eller blir Nyckelkund.