Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

NK:s Vinterrea.

Vinterrea med 30–50 %.

Välkommen till en minnesvärd vinterrea.

Ett besök på NK är en shoppingupplevelse utöver det vanliga, och en NK-rea är en rea som inte liknar andra. Här kan du hitta premiumprodukter inom mode, sport, accessoarer och inredning till riktigt bra priser och sedan avrunda reashoppingen med en kaffe, en aw eller en trerätters långlunch.

Nu pågår vinterns rea med 30–50 % på utvalda kvalitetsfynd. Välkommen att göra fina fynd bland säsongens nyckelplagg, skor, accessoarer, inredning och skönhet. Online hittar du ett kurerat utbud av reaprodukter. För det fulla sortimentet hänvisar vi dig till varuhuset. Observera att priserna kan skilja sig åt i varuhuset och online.

 

Din säkerhet.

Vi har under hela pandemin arbetat kontinuerligt med att efterleva de regler och restriktioner som tagits fram för att kunna erbjuda våra kunder och medarbetare en så säker handelsplats som möjligt. Vi fortsätter arbetet med de justeringar som krävs för att följa pandemilagen. Vi fokuserar bland annat på tydlig skyltning av maxantal för våra avdelningar och vi fortsätter löpande med information till våra kunder för att påminna dem om att hålla avstånd och undvika trängsel.

Läs mer om våra säkerhetsåtgärder med anledning av covid-19 här.