Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
NK loves denim

NK Loves Denim är en hyllning till ett av de mest ikoniska modematerialen genom tiderna. NK var först med att introducera jeans till Sverige 1947 och vi har i dag ett unikt sortiment av denimvarumärken. Jeans är för alla – och för alla tillfällen. Välkommen att uppleva NK Loves Denim i varuhuset eller genom våra digitala kanaler.

denim sedan 1947.

NK var det första svenska varuhuset att ta in och sälja jeans och i dag lever jeansarvet vidare genom varuhusens expertis och utbud. Under hela april månad låter vi denim stå i fokus.

Inspireras av en färgskala i indigoblå toner och ta del av spännande gästspel, aktiviteter och utställare på plats i varuhuset och i våra digitala kanaler. I varuhuset och i våra skyltfönster hittar du nya kollektioner och spännande installationer. Under perioden visar vi även upp mer oväntade användningsområden för materialet i form av munskydd, kuddar och hövdninghjälmar, jeansperuker – och en denimklädd motorcykel från CAKE. Håll utkik på vår Instagram! För att hylla jeansmodet i alla dess former har våra avdelningar tagit fram en mängd unika Nyckelerbjudanden inom denim. Är du inte Nyckelkund? Registrera dig här.

Varmt välkommen att hylla det långsiktiga och hållbara materialet med oss på NK.

Omsorgen för våra kunder och medarbetare är av högsta prioritet. Ta del av våra säkerhetsåtgärder rörande covid-19 här.

NK

Urklipp från 1947 ur Nordiska museets digitala arkiv.

Lär känna våra utställare.

ELLE NK Denim
I våra skyltfönster och här på nk.se hittar du looks utvalda av ELLE. Förvänta dig deniminspirerat mode som sätter färg och form på våren 2021.
By Malina
Utanför NK Lounge på Plan 2 ställer avdelningens kunniga stylister ut flera denimlooks som känns självklara just nu.
Iggy

Iggy Jeans.

Iggy Jeans grundades 2017 av designern Ingrid ”Iggy" Berg med idén att upcykla vintagejeans. Designen är gränsöverskridande och med inspiration hämtad från punken. Nu finns varumärkets signaturplagg, prydda med handmålade mönster, utställda i varuhuset.
Emma
Ta hjälp av en denimexpert hos NK Street & Denim för tips och råd kring hur du väljer rätt jeans. För bokning av jeanskonsultation kontakta avdelningen på telefonnummer 031-710 12 73 eller maila nkstreetdenim.gbg@nk.se.
ink
23/4 - 25/4

Upcykling med Nudie jeans.

Den 23 – 25 april finns en denimexpert från Nudie Jeans på plats vid entrén på Östra Hamngatan. Lämna in dina Nudie Jeans för kostnadsfri lagning och/eller jeanstatuering hos NK Street & Denim på Plan 1 redan nu eller ta med byxan för att få dem lagade på plats under helgen.