Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Nyskapande jeans från Agolde.

För att ge sina jeans en premiumkänsla tar Agolde inte bara hänsyn till designen i sig utan även produktionsprocessen är viktig. Varumärkets ozontvättmaskiner återanvänder bland annat sköljvatten och nästan halverar elförbruk- ningen, och eftersom de skapar sina slitningar med hjälp av laserteknologi reducerar de sin vattenförbrukning med 20 – 30 procent. Samtidigt uppnår de den där tvättade looken man oftast bara får om man har turen att hitta ett par perfekt slitna jeans second hand.

Vad definierar ett par Agolde jeans?
– En Agolde-silhuett har samma känsla av autencitet som när du hittar ett par perfekta vintagejeans. Även om våra jeans kan ha en nonchalant attityd har vi skapat dem med varje detalj i åtanke.

Vad är det som gör ett par jeans mer hållbara?
– Vi producerar till exempel våra produkter i en fabrik som ägs av oss och det gör det möjligt att ha full kontroll och vi kan kvalitetssäkra samt lägga största möjliga fokus på hållbar teknologi. Vi tar denim på allvar och använder oss av avancerade metoder för att reducera vår miljöpåverkan genom bland annat laserteknologi och effektiva tvättekniker. Med andra ord investerar Agolde i framtiden.

Du hittar Agolde på NK Internationella Designers, Plan 1, NK Stockholm och på NK e-handel här

Hitta till
NK INTERNATIONELLA DESIGNERS.

NK Internationella Designers, Plan 1 Tel: 08-762 88 40 Stockholm