Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Upptäck padelbanan på NK:s tak.

NK Padel & Social by ASCARO driver träningsanläggning med padelbana på taket till NK Parkaden.

Det är ASCARO, ett nystartat premimummärke inom padelmode, som har fått det ärofyllda uppdraget att driva NK Padel & Social by ASCARO.

– När vi nu går in i NK:s nya epok, efter de senaste årens stora satsningar, vill vi fortsätta nå nya höjder och bli en än mer upplevelserik scen. Vår vision är att NK ska vara en kulturell och kommersiell teater som hela tiden överraskar och bjuder på nya upplevelser där den senaste framtidssatsningen är att förädla och nyttja taket på NK Parkaden på Regeringsgatan, konstaterar Henrik Lilja, varuhuschef på Nordiska Kompaniet, Stockholm.

Det som gör projektet unikt är att det i dag inte finns några padelbanor i city placerade i en premiummiljö liknande NK:s tak. För NK är satsningen på sport och hälsa viktig. Det har länge funnits planer på att utveckla en träningsanläggning och i april 2021 blir det alltså verklighet.

– Padel en en av världens snabbast växande sporter och växer explosionsartat i Sverige. Vi vill skapa en livsstil runt padeln med NK Parkadens tak och dess närhet till varuhuset som hemvist. Vi tror att det kan bli en väldigt uppskattad padelanläggning i absolut världsklass, säger Oscar Arrsjö, grundare av ASCARO.

Filosfin bakom projektet är att skapa en livsstil runt padel och att NK Padel & Social by ASCARO ska vara en spännande hälsa- och träningsdestination likväl som en mötesplats och smältdegel för nya affärskontakter, kompisrelationer eller varför inte din nya kärlek. Alla ska känna sig välkomna till taket, inte bara de redan padelfrälsta.

Förutom ASCARO står koncept- och inredningsbyrån Spik Studios bakom interiörkonceptet, Eleiko bakom fitnessdelen och Hillerstorp för möbler och inredning.

Är du intresserad av att boka? Här kan du boka tider. För frågor om abonnemang var god kontakta nk@ascaropadel.com.

Du kan även följa NK Padel & Social by ASCARO på Instagram här.

Boka tider här.

Klicka här för att komma till bokningen för NK Padel & Social by ASCARO.