Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dubbla poäng på NK Beauty 8–11/12 för dig som är eller blir Nyckelkund. Läs mer

Beauty Disrupted

Beauty Disrupted säger nej till plast.

Beauty Disrupted utmanar beautymarknaden med produkter som är lika snälla mot miljön som mot dig.

En marknad som länge präglats av miljöboven plast har fått ett helt nytt tillskott för att utmana just detta. Beauty Disrupted är namnet på varumärket som bygger på ett mer miljövänligt sätt att ta hand om hud och hår. Produkterna är tillverkade av 100 procent förnybar energi och hela 20 procent av vinsten delas ut till ideella organisationer som kämpar för vår planet. 

Produkterna innehåller väl utvalda ingredienser som är såväl PETA-certifierade som veganska och cruelty-fria, och kommer modernt förpackade, helt utan krångel. Varje produkt säljs nämligen i fast form, istället för den traditionella, flytande formen som vi är vana vid, för att helt utesluta plast. 

– Vi ville skapa något högkvalitativt, lyxigt och inbjudande som också är snällt mot planeten. Varje bar måste överträffa både gällande kvalité och upplevelse i jämförelse med den mest exklusiva flytande motsvarigheten, samtidigt som de måste bestå av skonsamma ingredienser och vara helt utan plast, säger Alban Mayne, grundare av Beauty Disrupted. 

För att göra det enkelt att välja rätt hela vägen har Beauty Disruptive tagit fram en kollektion med allt du kan tänkas behöva i badrummet – från balsambars till bodybars och shavingbars. 

Produkterna kommer i tre olika doftkombinationer, Ocean Magic, Amazonian Amour och Alpine Glow – alla med snälla, ekologiska och återfuktande ingredienser så att du kan använda dem varje dag, med gott samvete.

Nu finns varumärket hos NK Beauty och du hittar även utvalda produkter hos NK Manlig Depå i Stockholm och Göteborg. Välkommen in för att upptäcka ett nytt och mer hållbart sätt att ta hand om dig.

Hitta till
NK BEAUTY

NK Beauty, Entréplan, Nedre plan Stockholm

Hitta till
NK BEAUTY

NK Beauty, Entréplan Göteborg

Hitta till
NK MANLIG DEPÅ.

NK Manlig Depå, Plan 2 Stockholm

Hitta till
NK MANLIG DEPÅ

NK Manlig Depå, Entréplan Göteborg