
BOBERGS MATSAL
Bobergs Matsal invigdes år 1915 på NK i Stockholm och är uppkallat efter arkitekten Ferdinand Boberg som ritat byggnaden. Matsalen är känd som Ferdinand Bobergs sista verk och är i dag en elegant lunchrestaurang i en klassisk miljö. Driften har skiftat genom åren och nu är det Tommy Myllymäki och Pi Le, som även driver 2-stjärniga restaurang AIRA, som sätter sin prägel på verksamheten.
Välkommen till en exklusiv fine dining-upplevelse med fokus på fransk-svensk matlagning. Restaurangen följer en traditionell stil med säsongsbetonade á la carte-rätter.
JULLUNCH PÅ BOBERGS MATSAL
Nu har Bobergs Matsals uppskattade jullunch öppnat upp för årets bokningar. Missa inte att chansen att uppleva julen hos Bobergs och njut av en trerätters-meny med utvalda favoriter från julbordet, serverat som en bordsbuffé.
Lördagsluncher & ny bardel på Bobergs Matsal
Nu öppnar anrika Bobergs Matsal för shoppingluncher på lördagar. Njut av en elegant kombination av kanapéer, champagne och Bobergs signaturrätt, quenelle på kammussla och snökrabba – nu i varmrättsformat. Samtidigt invigs även Bobergs Bar med sofistikerade cocktails och viner som perfekt avbrott, eller avslut, på shoppingrundan.
FYRA MATKONCEPT SIGNERADE MYLLYMÄKI OCH PI LE
När prisade Tommy Myllymäki och Pi Le äntrar NK-scenen blir resultatet inget annat än storslaget! Välkommen till flera matkoncept där stjärnkockarna har satt sin prägel: från anrika Bobergs Matsal till traditionella Nordiska Kantinen. Vi har träffat Tommy Myllymäki för att ta reda på mer om koncepten.