Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

CURA öppnar popup-yta på NK.

Investera i ett lyxigt tyngdtäcke lagom till vinterkylan. Nu får CURA en egen popup-yta på NK för att erbjuda bättre sömn till alla.

Vad kan vi förvänta oss från er popup på NK?
CURA: CURA:s popup på NK är en butiksyta skapad för att informera och inspirera till köp. En lugn och ombonad miljö där inredningen sätter produkten i fokus. Här får du uppleva ett helt sortiment – från storsäljande tyngdtäcken och kuddar till nya premiumprodukter i dun, och senare i höst även CURA:s första säng. Även en ny kollektion av skräddarsydda sängkläder kommer att finnas på plats under hösten samt ett sortiment riktat till barn.

Varför har tyngdtäcken blivit så stort i Sverige under de senaste åren?
CURA: Ett tyngdtäcke är ett täcke med insydda tyngder, även kallat vikttäcke, som används precis som ett vanligt täcke. Tyngderna skapar ett behagligt tryck mot kroppen som gör att hjärnan frigör må bra-hormoner som serotonin och oxytocin, samtidigt som det sänker nivån av stresshormonet kortisol.

Varför ska man investera i ett tyngdtäcke? 
CURA: Den omslutande effekten genererar en mängd positiva känslor som bidrar till bland annat ökad avslappning och bättre sömnkvalité för de allra flesta. När du sover under ett vikttäcke ökar även sömnhormonet melatonin, vilket gör dig sömnig. Ett tyngdtäcke erbjuder på så sätt en förbättrad sömnupplevelse och med det ett ökat välbefinnande, jämfört med ett vanligt täcke.

Hitta till
CURA.

CURA, Plan 3.