Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Hermès lanserar klockan "Arceau Le temps voyageur".

Det franska husets nya klocka ur Arceau-serien tar dig på en resa genom tid och rum. Det nydanande armbandsuret lanseras nu i två versioner med en interaktiv videoinstallation.

Den första Arceau-klockan skapades 1978 av formgivaren Henri d’Origny. Det klassiska armbandsuret har nu nytolkats med en innovativ ”Travelling time”-mekanik med världens 24 tidszoner samt ett fönster för tiden i din hemstad.

Arceau Le temps voyageur lanseras i två versioner: 41 mm i platinum och titanium, samt 38 mm i stål. Klockarmbandet kommer i aligator- eller kalvskinn, skapat för hand med varumärkets djupgående expertis i läderarbete.

Bakgrunden illustrerar en världskarta från formgivaren Jérôme Colliard, först framtagen för Hermès Planisphère d'un monde équestre sidenscarf.

Arceau Le temps voyageur-klockan lanserades under Watches & Wonders-mässan i Genève med en svindlande videoinstallation skapad av den kanadensiska konstnären Sabrina Ratté. Det interaktiva konstverket Time travels the world är en fantastisk resa in i ett universum av ”Hermès-tid”, inspirerat av Arceau Le temps voyageur-klockan, science fiction, teknologi och filmskapande. 

Välkommen till Hermès på entréplan i Stockholm.

Hitta till
Hermès.

Hermès, Entréplan Tel: 08-505 02 797 Stockholm