Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Grillsäsongen börjar med Kamado Sumo.

Kamado Sumo är ett måste för grillmästaren i sommar. Nu välkomnar vi sortimentet till NK Kök & Design med Johan Jureskog i spetsen. Vi har träffat grillexperten för att höra mer om varumärket.

Vad gör Kamado Sumos produkter unika?
– Det är keramiken som är hemligheten. Det isolerar värmer på ett helt annat sätt än vanliga grillar. Det är därför jag älskar de här grillarna – allt blir så mycket godare och det är enkelt att få till det perfekta resultatet.

Vilken produkt ska man satsa på som nybörjare?
– Signature Pro är min grill – mitt flaggskepp. Det fina är att det är enkelt att lyckas även som nybörjare, tack vare de fantastiska keramikgrillarna. Kamado Sumo Midi med tillbehörspaketet är dock det man ska satsa på när man vill växla upp. Där har du allt du behöver för att ta din grillning till nästa nivå.

Vad får man inte missa att grilla på en Kamado Sumo i sommar?
– Alla vet vad som är mina klassiker, men jag skulle rekommendera att prova lite nya favoriter som en hel piggvar. Det är helt sagolikt när man är ute i skärgården. 

Vilket är ditt bästa grilltips?
– Det viktigaste är att hålla koll på innertempen för att få det perfekt. Glöm inte att låta det vila och komma upp i rätt temperatur vid sidan om grillen. Sist men inte minst, en sista kyss innan servering på varma tallrikar.

Vilken är din favoritprodukt från sortimentet?
– Jag älskar tyngden i burgarpressen. Det är bara att "smasha" till burgaren för att få till den perfekta ytan. 

Hitta till
NK KÖK & DESIGN.

NK Kök & Design, Nedre plan Tel: 08-762 85 42 Stockholm

Hitta till
NK KÖK & DESIGN.

NK Kök & Design, Nedre plan Tel: 031-710 13 05 Göteborg