Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Min stora dag

NK INLEDER ÅRSLÅNGT SAMARBETE MED organisationen MIN STORA DAG

Som officiell kampanjpartner till Min Stora Dag kommer NK att bidra med upplevelser, insamlingar och andra aktiviteter i varuhusen och på nk.se för att stötta barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.


Stötta Frankas insamling

Den 6 april är det Barn på sjukhusdagen och för att synliggöra alla kämpande barn lyfts Frankas insamling under hela april månad. 5-åriga Franka har ett medfött hjärtfel och är en av alla 200 000 barn i Sverige som kämpar med en allvarlig sjukdom eller diagnos. Förra året fick Franka sin önskan uppfylld genom organisationen Min Stora Dag och efteråt fick hon en idé. Hon ville starta en egen insamling till Min Stora Dag, så att fler barn kan få sin önskan uppfylld. Du visar ditt stöd genom att bidra till insamlingen via denna länk.

min-stora-dag-1x1.jpg

Min Stora Dag är en rikstäckande välgörenhetsorganisation som genom upplevelser som kallas Stora Dagar uppfyller önskningar för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser. Organisationen ger kraft åt tusentals barn varje år att fortsätta kämpa i en tuff vardag. 

”NK är mycket stolta och glada att få vara officiella partners till Min Stora Dag. Ett av NK:s ledord är att skapa minnesvärda upplevelser och att då få arbeta under 2024 med att skapa nya upplevelser tillsammans med Min Stora Dag känns väldigt roligt. Det här samarbetet ger oss möjlighet att bidra till en verksamhet som gör skillnad inom viktiga frågor och som har väldigt engagerade och passionerade medarbetare, det känns oerhört fint”, säger Karin Wickberg, Marknadschef NK. 

Hon fortsätter, ”redan under hösten smygstartade vi med att ge ett barn en egen Stor Dag på NK och det var fantastiskt att få bidra med att skapa en sådan fin upplevelse och vi ser fram emot att fortsätta med detta under 2024”.

Ungefär 200 000 barn och unga i Sverige kämpar med en allvarlig sjukdom eller diagnos. Min Stora Dag arbetar med att uppfylla önskningar och skapa glädjefyllda upplevelser, så kallade Stora Dagar, för dessa barn. Det finns fyra olika typer av Stora Dagar, alltifrån en egen Stor Dag där ett barn får sin önskan uppfylld till upplevelser i grupp, temaanpassade läger och upplevelsepaket

Partnerskapet innebär att NK blir en naturlig del av Min Stora Dag och bidrar med hjälp av upplevelser, insamlingar och aktiviteter i varuhusen allt utifrån barnens önskemål och Min Stora Dags behov.

”En Stor Dag gläder, tröstar och lindrar. Den stärker självkänslan, ger glada minnen och motiverar att fortsätta kämpa. Helt enkelt en dag för att orka flera! NK:s stöd och stora engagemang kommer bidra till allt detta och göra skillnad för vår målgrupp. Vi ser mycket fram mot allt fint och spännande vi nu ska göra tillsammans”, säger Jennifer McShane, generalsekreterare på Min Stora Dag.

Presskontakt

Stockholm & Göteborg

E-postadress: press@nk.se
Telefonnummer: +46 8 762 90 99

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet