Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Möt juryn för NK Galan 2021.

Här är modeexperterna som tillsammans bildar årets jury på NK Galan 2021.

Kombinerat har juryn närmare 180 års erfarenhet inom mode och design. Den erfarna juryn består av ordförande Pär Engsheden, modedesigner och programansvarig på Beckmans, Tina Törnquist, stylist, Julian Hernandez, stylist och influencer, Behnaz Aram, designer och kostymör, Albin Johansson, med grundare av Axel Arigato, Daniel Lindström, modechef på Café och Catarina Midby, generalsekreterare SFA. 

Tillsammans utser de vinnare i kategorierna Nordiska Kompaniets Framtidslöfte, Nordiska Kompaniets Framtidslöfte Göteborg, Nordiska Kompaniets Stilikon och Nordiska Kompaniets Innovationspris.

I år har NK även beslutat att inkludera varuhusets kunder som tillsammans är med och utser vinnare inom kategorierna Nordiska Kompaniets Beautyikon Stockholm/Göteborg, Nordiska Kompaniets Varumärkespris Stockholm/Göteborg och Nordiska Kompaniets Årets Accessoar Stockholm/Göteborg. Röstningen sker på NK:s Instagram och pågår mellan den 18-20 september.

NK kommer även själva utse vinnaren av Nordiska Kompaniets Hederspris. Ett hederspris som syftar till att hylla en eldsjäl som gjort intryck och fortsätter att positivt påverka vår omvärld. Pristagarna tillkännages i samband med galaveckan som inträffar den 18-25 september 2021.