Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
NK Personal shopping

Ny vår för NK Personal Shopping.

Stylingtjänsten utökas både geografiskt och digitalt.

NK Personal Shopping, i regi av stylisten Lisa Rogalin, är till för dig som vill effektivisera din shopping och få guidning av en professionell stylist som är uppdaterad på hela varuhusets sortiment. Du får ett personligt handplockat urval och stylingtips för att kunna planera din garderob utifrån dina önskemål och behov. NK:s kunniga stylister guidar dig genom plaggen i vår privata lounge utan att du själv behöver gå runt i varuhuset. 

Nyhet: Träffa NK Personal Shopping, nu i Göteborg.

Nu har du möjlighet att boka tid med NK:s stylister i en nyöppnad privat lounge i Göteborg. Varmt välkommen att boka tid här.

Personlig styling på distans. 

NK Personal Shopping Online är servicen för dig som vill effektivisera din tid, komplettera och uppdatera din garderob eller för dig som ej har möjlighet att besöka oss i varuhuset. Intervju sker via FaceTime, Teams, WhatsApp eller telefon. Vi går igenom dina önskemål och vid nästa tillfälle har stylisten plockat fram nyheter och förslag som visas upp för dig via skärm. När du valt ut de plagg som ser intressanta ut packas varorna och efter erlagd betalning skickas de hem till dig. Du är också alltid välkommen att efter den digitala intervjun komma in till NK Personal Shoppings privata lounge för en provning i varuhuset.


Välkommen att boka tid online, på tel 08-762 88 80 eller per mail nkps.sth@nk.se för NK Personal Shopping i Stockholm.

Välkommen att boka tid online, på tel 031-710 10 25 eller per mail nkps.gbg@nk.se för NK Personal Shopping i Göteborg.

Hitta till
NK Personal Shopping.

NK Personal Shopping, Plan 2 Tel: 031 – 710 10 25 Mejl: nkps.gbg@nk.se Göteborg

Hitta till
NK PERSONAL SHOPPING.

NK Personal Shopping, Entréplan Stockholm Tel: 08-762 88 80 Mail: nkps.sth@nk.se