Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

REMAKE STOCKHOLM GÖR ETT GÄSTSPEL PÅ NK.

Upptäck Stockholms Stadsmission Remake.

Under hösten kommer Remake Stockholm finnas på plats i varuhuset både i Stockholm och Göteborg. Här har du chansen att köpa plagg ur deras höst/vinterkollektion 2021 direkt från ateljén. Välkommen att upptäcka ett socialt och mer hållbart sätt att skapa mode.

Remake pop up Stockholm
Välj bland material och utvalda plaggmodeller och ta chansen att få ett plagg uppsytt unikt för dig. På förfrågan kommer Remake Stockholm även att sy upp boleros efter ett mönster som NK tagit fram från ett originalplagg som skapades 1949 av NK:s Franska damskrädderi.

Plats: Plan 1
Datum: 15 september–28 januari

Det här är Remake Stockholm.
Remake Stockholm startade 2002 och designar och producerar mode med material från gåvor som skänkts till Stockholms Statsmission. Alla kreationer är "one off" – alltså helt unika. Remake är en del av Stockholms Stadsmissions sociala företag med arbetsintegration som främsta mål och produktionen sker lokalt i deras ateljé i Farsta. Att välja ett plagg från Remake och Stockhoms Stadsmission bidrar till minskad nyproduktion och därmed minskad påverkan på miljön.

En höstkollektion inspirerad av Mary Poppins.
Remake Stockholms kollektion höst/vinterkollektion 2021 speglar den oförutsägbara tid vi lever i och ett växande behov av trygghet. Inspirerad av Mary Poppins magiska talanger och hennes förmåga att ta sig an utmaningar med beslutsamhet och lekfullhet blandar kollektionen klassiska material som blå denim och ulltyger i dova neutrala färger med kaxiga klanrutor, trenchcoat- och kostyminslag. Bland oväntade kontraster och lekfulla accessoarer lämnas utrymme för personlighet och integritet.