Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Superstylisten visar vägen till höstens moderna modeklassiker.

Stylist, moderedaktör och chefredaktör för Plaza Magazine: Robert Nordberg har många strängar på sin lyra. Nu är han aktuell med ett höstmodejobb för NK som nu blir en utställning på NK i Stockholm.

Hej Robert! Hur har du tänkt med stylingen för utställningen?
– Jag har tänkt att det ska finnas som en röd tråd i looksen - att vi tar element från bilderna i höstmodejobbet och bygger vidare på den. Exempelvis kanske man tar en klassisk trenchcoat, men stylar den på ett annat sätt än vad man sett på nk.se. 

Hur hoppas du att utställningen kommer att tas emot?
– Jag hoppas att man ska bli inspirerad, att man hittar delar att kanske addera till sin garderob, men också att man hittar något nytt att testa och anamma stilmässigt.

Vilken är din favoritlook i modejobbet?
– Det är nog looken med tweedkavajen. För mig är tweedkavajen en absolut klassiker som kan bäras på många olika sätt.

Som stylist, vad är ditt bästa stiltips för höstgarderoben?
– Jag tycker att ett bra tips är att alltid ha med sig ett par snygga sneakers. Sneakers har blivit en klassiker som jag tycker att man kan ha till nästan vad som helst, och det är också bra för fötterna.

Vilken är din bästa höstklassiker? 
– Trenchcoaten är en klassiker som känns som om den verkligen har fått ett nytt genomslag i höst. En trenchcoat är ett måste både för herr och för dam och något jag tycker att alla borde ha i sin garderob.

Se utvalda modeklassiker här