Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Yves saint laurent röda läppar

Så får du perfekta röda läppar med YSL.

Vi välkomnar YSL till utbudet av skönhet online. För att fira lanseringen bad vi makeup-artisten Stavroula Sklavounou från NK Beauty att dela med sig av sina bästa tips för hur man skapar de perfekta röda läpparna.

Sedan 1961 har modehuset Yves Saint Laurent varit framträdande med sin säregna design, sina vågade snitt och experimentella couture. När YSL lanserade sin första makeup-kollektion 1978 blev det ett nytt sätt att uttrycka sig med YSL. 

Nu, 2022, lanseras Yves Saint Laurent Beauty online på nk.se med ett utbud av klassiska dofter, makeup med attityd och hudvård helt utan kompromisser. Här håller du i penseln och väljer själv vilken väg du vill gå.

För att fira lanseringen på nk.se delar Stavroula Sklavounou, makeup-artist för YSL på NK Beauty, med sig av sin guide till de perfekta röda läpparna, något som blivit ett signum för YSL.

Shoppa Yves Saint Laurent online

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan, Nedre plan Tel: 08-762 84 85 Stockholm

Perfekta röda läppar i 5 steg

YSL

Top secrets lip perfector transparent, 375 kr

Förbered läpparna

En röd läpp spelar enkelt huvudrollen, men den kan också vara väldigt oförlåtlig. Se till att du exfolierar läpparna ordentligt och att du använder ett läppbalsam som ger fukt. Jag rekommenderar Top Secrets Lip Perfector för att den både är tunn och ger en omedelbar effekt. Perfekt som en primer för läpparna.

YSL beauty

Touche éclat high cover radiant concealer, 405 kr

Dags för concealer

Använd en concealer i samma ton som din hud för att neutralisera området kring läpparna. Då får du en "ren canvas" som är lätt att jobba med. En fantastiskt produkt för detta steg är Touche Éclat Concealer. Den går knappt att se på huden och är väldigt bra för blending. 

YSL läppenna

Läppenna dessin des levres lip styler, 275 kr

Läppenna, nästa

För röda läppar är det viktigt att välja rätt nyans av läppenna, den ska matcha ditt läppstift exakt så att appliceringen blir sömlös. Jag rekommenderar Dessin Des Lèvres Lip Styler. Börja med att rita ett "x" på amorbågen för att uppnå perfekt symmetri. Följ med och gör samma sak på bågen av den nedre läppen, och följ sedan runt hela läpparna. 

YSL läppstift

Läppstift rouge pur couture, 400 kr

Äntligen dags för läppstiftet

När du är klar med din läppenna är det är dags att fylla i läpparna med din favoritnyans av läppstift. 

Se alla läppstift från YSL

YSL

Läppglans vernis a lévres vinyl cream, 385 kr

De sista stegen

Nu är vi nästan där. Ta ett steg tillbaka och titta i spegeln. Om resultatet ser ojämnt ut kan du gå tillbaka med pennan igen för att rätta till konturerna. Om du vill ha ett mer krispigt resultat så använd lite av concealern för att sudda ut eventuella misstag. Om du i stället vill ha mer volym så rekommenderar jag att du lägger till lite läppglans i mitten av läpparna. Använd inte för mycket och inte för nära läpplinjen du skapat.

YSL