Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Få en fuktgivande boost från Sisley – nu online.

Upptäck och shoppa Sisleys utbud av hudvård, parfymer, makeup och kroppsprodukter.

Sisley använder nya, innovativa teknologier för att låta det bästa av naturen ta plats i sina skönhetsprodukter. Målet är att skapa de bästa möjliga produkterna med hjälp av effektiva ingredienser från plantextrakt och essentiella oljor. Det har gjort att Sisley i dag anses vara ett av världens mest prestigefulla kosmetikmärken med sina produkter inom hudvård, doft, makeup och hårvård.

Vi bad Josephine Sommer Petersen, Nordic E-tail Manager för Sisley, välja ut produkter från varumärket som utlovar en ordentlig fuktboost under de sista vintermånaderna.

– För mig är hudvård detsamma som att ta hand om sig själv. Under de kalla vintermånaderna här i Skandinavien så får jag lätt torr hud, och då behövs en extra boost med kärlek för huden. Jag är säker på att jag inte är ensam om det. Min gyllene regel är: ju fler lager desto bättre. Därför kommer jag nu dela med mig av min personliga rutin som verkligen fungerarar under vintern. 

Upptäck hela Sisleys utbud

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan Tel: 031-710 12 23 Göteborg

Hitta till
NK BEAUTY.

NK Beauty, Entréplan, Nedre plan Tel: 08-762 84 85 Stockholm

Steg för steg

 

Det första steget är alltid att rengöra huden och förbereda den för de kommande produkterna. För det här steget skulle jag rekommendera dig som lätt får torr hud att byta ut din produkt mot en rengöringsmjölk eller -balsam, särskilt om den är oljebaserad. Jag rekommenderara därför Triple-Oil Cleansing Balm som är baserad på tre olika mjukgörande oljor. Den smälter på huden.

Sisley

Triple-oil balm make-up remover and cleanser 125 g
1 090 kr

Sisley

Floral toning lotion 250 ml
990 kr

 

Efter det använder jag Floral Toning Lotion som är särkild anpassad efter torr hud. Med den får jag bort de sista resterna av makeup samtidigt som jag rengör och förbereder huden för kommande lager av produkter. Den här tonern innehåller rosvatten som har en mjukgörande och lugnande effekt på huden.

 

Nu är det dags för en ansiktsolja, något som torr hud verkligen älskar. Det är ju faktiskt så att torrhet innebär att olja saknas naturligt i huden och därför måste vi tillföra det. Jag rekommenderar därför Black Rose Precious Facial Oil som fungerar perfekt oavsett ålder på den som använder produkten. Den har hög koncentration av återfuktande ingredienser och innehåller både Omega-3 och Omega-6. Oljan kommer att förbereda och ge näring åt huden vilket resulterar i glow och en intensivt återfuktad hud. För en äldre användare så hjälper produkten även till att motverka synliga rynkor och fina linjer.

Sisley

Huile precieuse à la rose noire black rose precious face oil 25 ml
2 130 kr

Sisley

Velvet nourishing cream with saffron flowers 50 ml
1 945 kr

 

En bra ansiktskräm är nästa viktiga steg i rutinen. För torr hud så rekommenderar jag att du hittar en kräm som innehåller oljor och andra återfuktande ingredienser. Under vintern rekommenderar jag därför Velvet Nourishing Cream som är rikare och verkligen återfuktar huden.

 

Sist men inte minst så får vi inte glömma en bra ögonkräm. Huden runt ögonen är mycket känsligare och behöver därför en produkt som är mild. Sisleys Black Rose-kollektion är ett säkert kort och för ögonen älskar jag Black Rose Eye Contour Fluid som ger en jämn look och yngre samt piggare ögon. Den gör nämligen mörka ringar mindre synliga och minskar svullnaden som lätt uppstår. Sedan måste jag ju rekommendera att använda toppen av applikatorn som ett massageredskap för att aktivera cellerna och blodcirkulationen runt ögonen.

Sisley

Black rose eye contour fluid 15 ml
1 365 kr