Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
xx

Betalningssätt

 

OM ATT SHOPPA PÅ NK

AB Nordiska Kompaniet (organisationsnummer 556008-6281) (”NK” eller ”vi”) tillhandahåller e-handel på webbplatsen NK.se. På NK.se har ett antal företag erbjudits möjlighet att marknadsföra och sälja sina varor (gemensamt ”Avdelningarna” eller enskilt ”Avdelning”). När du som kund (”du/dig”) gör en beställning på NK.se ingår du ett avtal med Avdelningen, som säljer de av dig valda varorna. NKs roll är endast att bland annat tillhandahålla NK.se och samordna kundservice och logistik på uppdrag av respektive Avdelning. Det innebär att inget separat avtal ingås mellan dig och NK, varken vad gäller köpet eller någon annan tjänst så som frakt. Även om NK är en gemensam kontaktyta för exempelvis kundtjänst är det därför respektive Avdelning som är till fullo ansvarigt gentemot dig i förhållande till ditt köp. Eftersom olika Avdelningar erbjuder olika varor kan det innebära att du ingår avtal med flera Avdelningar inom ramen för samma beställning om du beställer fler än en vara. Vilken Avdelning eller vilka Avdelningar som du ingår avtal med framgår av respektive Avdelnings produktsida och specificeras innan du godkänner din beställning.

Efter att du har placerat de varor du önskar köpa i din varukorg har du möjlighet att gå vidare med din beställning. I detta orderflöde har du möjlighet att bland annat välja leveranssätt och betalningsmedel. I det sista steget i orderflödet kommer du att få se en sammanfattning av din beställning och det totala belopp som du ska erlägga. Detta kan du därefter bekräfta genom att klicka på ”Slutför köp”. När du har klickat på ”Slutför köp” har en för dig bindande beställning (anbud) uppkommit innebärande att du åtar dig att köpa valda varor.

När NK har mottagit din beställning kommer NK för respektive Avdelnings räkning att bekräfta mottagandet av din beställning genom att skicka en orderbekräftelse till den e-postadress som du har angivit. Detta innebär inte att något bindande avtal har slutits. Ett bindande avtal uppkommer först när din beställning lämnar lagret och du mottar en leveransbekräftelse som ska anses utgöra en accept av din beställning. NK och Avdelningarna reserverar sig för slutförsäljning innan leveransbekräftelsen har skickats ut och har rätt att annullera delar av eller hela din beställning om varan hinner sälja slut innan den lämnar lagret. Vi kommer i sådant fall att informera dig om att vi har annullerat varan från din beställning.

När du gör en beställning på NK.se anses du även bekräfta att du är 18 år eller äldre. Enligt svensk lag accepterar inte NK kreditköp till personer under 18 år. NK förbehåller sig rätten att i enskilda fall neka eller ändra din beställning (exempelvis om du uppgivit felaktiga personuppgifter och/eller har betalningsanmärkningar).

 

BETALSÄTT

Du kan betala på de sätt som anges på NK.se. För närvarande erbjuds följande betalningsalternativ:

 

Kortbetalning

Du kan välja att betala dina varor med giltigt betalkort (VISA, American Express eller Mastercard) genom att ange dina betalningsuppgifter när du gör en beställning. När du väljer kortbetalning reserveras aktuellt belopp direkt på ditt kort när du godkänner ditt köp.


NK Nyckelpoäng

Du kan välja att betala hela eller delar av din beställning med NK Nyckelpoäng. Läs mer om NK Nyckelpoäng och hur det kan kombineras med andra betalsätt genom att klicka här.


NK Presentkort

Du kan välja att betala hela eller delar av din beställning med NK Presentkort. Glöm inte att spara ditt NK Presentkort vid en eventuell retur då återbetalning kommer att göras dit. För mer information om NK Presentkort klicka här. Observera att det är endast vår senaste version av NK Presentkort som fungerar på NK.se. Det behöver vara ett presentkort med fullständigt kortnummer, datum och cvc/cvv kod.

NK Presentkort kan inte betalas med annat NK Presentkort. Vid köp av fler produkter i samma order som ett NK Presentkort kan presentkort inte användas som betalsätt.


Klarna Faktura

Du kan välja att betala med faktura via Klarna Bank AB (“Klarna”). Beroende hur mycket du handlar för så erbjuder Klarna dig olika sätt att betala.

  • Betala inom 14 dagar innebär att vi erbjuder dig möjligheten att betala fjorton (14) dagar från dess att vi har skickat varorna.

  • Betala i slutet av nästa månad innebär att du kan betala fakturan i slutet av nästa månad. Uppläggningsavgift tillkommer.

  • Månadsfaktura är en pågående tjänst som tillhandahålls av Klarna och som samlar alla aktivt valda fakturaköp som du gör under en månad på en och samma faktura. Avgift tillkommer för varje månadsfaktura.

Klarna hanterar alla fakturafrågor och betalning görs direkt till Klarna. Klarna kommer att skicka en betalningsinstruktion till dig där du ska betala direkt via deras tjänst. För kontaktuppgifter och ytterligare information om Klarna och Klarnas fullständiga villkor, vänligen klicka här.

*NK förbehåller sig rätten att inte alltid erbjuda alla betalsätt samt att ändra betalsätt om det som du har valt av någon anledning inte fungerar vid tillfället för köpet eller om du inte godkänns för valt betalsätt.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

 • Ta del av ditt digitala medlemskort
 • Få tillgång till personliga erbjudanden
 • Upplev nya och aktuella förmåner
 • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
 • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet