Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
NK Vår

Dröm dig bort till en strandklar stil

Semesterplaneringen börjar nu – upptäck badkläder, stråväskor och accessoarer för sommarens alla destinationer och tillfällen. 

NK

Alla rätt vid poolkanten

Gör sommarens snyggaste dyk iklädd vårt urval av färgstarkt badmode och solglasögon. 

ÖVERRASKA MED NÅGOT EXTRA TILL MAMMA

Modemamman, hudvårdsexperten, inredningnörden eller hemmakocken – fira en mamma i din närhet den 26 maj med en genomtänkt NK-gåva.

Designers Gallery
NEW IN

Säsongens modenyheter från NK Designers Gallery

NK Nyckeln

Bli en del av oss

NK Nyckeln öppnar dörrarna till en komplett varuhusupplevelse med poäng på alla köp, personliga erbjudanden och unika event.

GLOWiD flyttar in på NK i Stockholm

På fredag den 24 maj välkomnar vi GLOWiD och hyllad K-beauty från varumärken som Klairs, Dr. Ceuracle och CosRx till NK Beauty. Vi firar öppningshelgen med erbjudanden och exklusiva goodiebags. 

Vårfest på NK i Göteborg

Helgen den 23–25 maj firar vi in sommaren med livemusik, DJ och gästbesök. Under torsdagen bjuder vi in till ett event med Daniel Lindström och varumärket Replay. På lördag står artisten Ella Tiritiello på scenen och golfprofilen Pär Widmark gästar Newport. 

Rustikt och personligt på Copine Café

Nu byter Chipirón på NK sitt koncept och slår upp dörrarna till nya Copine Café. Inspirationen till menyn kommer från Medelhavet och visionen är glasklar: en avkopplande plats för god mat mitt i varuhuset.

Välkommen till Maria Nilsdotter Universe 

Nu öppnar Maria Nilsdotter Universe – en ny yta där smyckesvarumärket bjuder in till en upplevelse utöver det vanliga. Stig in i en värld av magiskt historieberättande, drömmar och mystik. 

NK Stage

JUST NU PÅ NK STAGE: Vet at home

Mellan den 21–29 maj gästas NK Stage av VetAtHome – ett innovativt koncept som tar vården hem till dig och ditt husdjur. Besök NK Stage för ett drop-in-besök och ta del av spännande aktiviteter.

Le Magasin popup öppnar på NK

Välkommen till nyöppnade Le Magasin popup på NK i Stockholm. Här hittar du ett handplockat urval av design- och livsstilsvarumärken samt spännande upplevelser och evenemang.

PADEL PÅ NK:S TAK

På taket till NK Parkaden finns NK Padel & Social by ASCARO, en av Sveriges mest exklusiva padelbanor. Här finns, förutom fyra padelbanor, ett utomhusgym, en 300 meter lång löparbana och servering av mat och dryck.

Bokhandel

författarbesök och signeringar på NK Bokhandel

Välkommen till säsongens författarbesök och signeringar på NK Bokhandel, Plan 4. Författarkvällarna är kostnadsfria och ingen föranmälan krävs. 

Fredags-aw på NK i Stockholm

Avrunda ditt varuhusbesök med dryck, tilltugg, musik och smakrika erbjudanden på NK:s after work. I vår bjuder NK:s restauranger och caféer in till after work varje fredag mellan kl. 15.00–19.00.

After work på Brasserie La Belle

På fredagar har Brasserie La Belle i Göteborg utökade öppettider till kl. 21 och bjuder in till after work från kl. 16. Den sista fredagen i månaden erbjuds även dryckesprovningar och en DJ är på plats.

Erbjudande

Månadens erbjudanden i varuhusen och online

Missa inte våra erbjudanden i varuhuset och online för dig som är eller blir Nyckelmedlem. Erbjudandena fylls på löpande. 

Äta på NK i Stockholm

På NK glöder passionen på varenda våningsplan, för varenda smakriktning. Hela vägen från omedelbar behovstillfredsställelse till en flerrätters långnjutning med alla sinnen till bords. Så kom hungrig!

Äta på NK

ÄTA PÅ NK i Göteborg

Ta en lunch- eller fikapaus på Brasserie La Belle – eller köp hem råvaror och delikatesser från Swedish Taste och NK Kaffe, Te & Konfektyr. Dessutom hittar du vällagad sushi hos NK Sushi Takame. 

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet