Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dubbla Poäng 24 mars–2 april. Läs mer och bli Nyckelmedlem här.

Acne Studios

Acne Studios är det svenska lyxmärket från Stockholm, var urbana och eklektiska tolkning av skandinaviskt mode tagit dem hela vägen till catwalks i Milano, Tokyo och New York. Upptäck NK:s utvalda sortiment från Acne Studios, för herr, dam och unisex.

Säljs endast i varuhuset

Hitta till Acne Studios i varuhuset

0 produkter

Acne Studios – det startade med denim

Det svenska modemärket Acne Studios grundades av designern Jonny Johansson, 1996. Det hela tog sin början med ett hundratal jeans, som satte märket på kartan. Med tiden har dock Acne Studios kommit att utvecklas till ett lyxigt varumärke som blivit känt för sina detaljrika designerkläder och en icke-traditionell tolkning av det skandinaviska modet.

Urbant och nytänkande, kreativt och samtida. Att Acne Studios kläder och estetik fötts ur Jonny Johanssons passionerade intresse för det kreativa uttrycket, är tydligt. Här hittar du förstklassiga och eleganta basplagg, likväl som urbant mode där kreativa proportioner kombineras med en eklektisk mix av olika material – och där gränsen mellan manligt och kvinnligt suddas ut.

Trendsäker i kläder från Acne

Söker du ett par snygga jeans, en tröja eller något annat stilrent basplagg som funkar i många olika situationer? Eller är du ute efter en schysst Acne Studios-kappa och matchande Acne-mössa, som drar ögonen till sig när du flanerar på stan? Om du vill ha plagg som känns unika och utstrålar mycket personlighet så är chansen stor att du hittar något bland Acne Studios variationsrika kollektioner.

Acne-kläder är till för dig som älskar att utforska trender och inte räds vara den du är. Som hellre sticker ut, än förblir en i mängden. Men märket designar också plaggen som står sig i de flesta sociala situationer. För precis som de flesta människor, är Acne Studios kreativa formspråk mångfacetterat och nyansrikt.

Köp dina kläder från Acne Studios hos NK

Vi på NK vill erbjuda dig som kund ett brett och handplockat sortiment av förstklassigt mode. Vår ambition är att du alltid ska kunna finna en god variation mellan klassikerna du älskar – och säsongens hetaste trender hos oss.

Det gäller även vårt sortiment från Acne Studios. Snygga jeans, stickade tröjor, en Acne vinterjacka eller riktigt schyssta accessoarer – oavsett vad du söker hittar du det på NK.

    Logga in