Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Anine Bing varumärkesbild

Anine Bing

Anine Bing är ett Los Angeles-baserat modevarumärke som startades 2012 av Anine Bing och Nicolai Bing. Inspirerade av skandinavisk enkelhet och amerikansk energi har duon byggt upp ett globalt modehus med fokus på vardagliga garderobs- och investeringsplagg för moderna kvinnor som söker en tidlös men rebellisk stil.

66 produkter

Upptäck Anine Bings ikoniska stil hos oss på NK. Med influenser från såväl Skandinavien som USA fokuserar Anine Bing på att erbjuda damkläder med attityd. Här finner du allt från eleganta blazers till sköna sweatshirts och avslappnade skjortor av hög kvalitet.

Anine Bing – kläder med amerikansk energi och skandinavisk minimalism

Anine Bing grundades år 2012 i Los Angeles av en skandinavisk designer med samma namn. Anine har danska rötter men växte upp i Sverige, och skaffade sig senare ett liv i USA. Varumärket har på relativt kort tid blivit ett globalt fenomen – känt för sina moderna och högkvalitativa plagg med influenser från pop rock-kulturen. Märket har genom åren etablerat sig väl i flera modehuvudstäder som Los Angeles, London, New York, Paris och Barcelona. Varje år presenteras nya kreationer som präglas av såväl skandinavisk enkelhet som amerikansk rock 'n' roll. Från exklusiva basplagg till trendiga statement-plagg är kollektionen från Anine Bing noggrant utformad för att ge dig en mångsidig garderob.

Bekväma och hållbara plagg av förstklassiga material

Anine Bing har hållbarhet och etisk tillverkning i fokus. Med Anine Bing-kläder kan du med andra ord klä dig snyggt, och samtidigt stödja ett varumärke som aktivt prioriterar hållbarhet och goda arbetsförhållanden. Med ett starkt fokus på förstklassiga material och enastående hantverk är Anine Bings plagg även konstruerade för att hålla i många år framöver. Plaggen från Anine Bing är tillverkade av material som bomull, ull och siden – material som är lika bekväma som de är hållbara.

Skapa looks för alla tillfällen med Anine Bing

Anine Bing erbjuder en mångfald av möjligheter att mixa och matcha plagg för att skapa olika stilar för varje tillfälle. Varje plagg är designat för att kunna integreras i din befintliga garderob och matchas med varandra. Oavsett om du ska klä upp dig för ett speciellt evenemang, eller klä dig inför en helt vanlig dag på jobbet, kan du uttrycka din personliga stil med hjälp av plaggen från Anine Bing. Många av plaggen är mångsidiga och passar lika bra för vardagen som till festliga tillfällen. För en sofistikerad festlook kan du till exempel välja bland blazers och toppar för dam som kombineras elegant med ett par kostymbyxor. För en avslappnad citystil kan du ersätta blazern och toppen med en mjuk Anine Bing-hoodie. Utforska vårt sortiment redan idag och genomför ditt köp online eller i vårt varuhus.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet