Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Din säkerhet är viktig för oss. Läs mer om de åtgärder vi vidtagit med anledning av covid-19 här.

FRI FRAKT FÖR NYCKELKUNDER OCH FRI RETUR FÖR ALLA.

GUEST AT NK.

GUEST AT NK.

Pop up-konceptet Guest at NK bjuder in spännande varumärken som får husera på avdelningen under en begränsad period. Sortimentet täcker allt från mode till sport och både stora och små varumärken. Under november månad kan du besöka:

 • Natalie Schuterman The Brand, 1 oktober–31 december.
  Varumärket Nathalie Schuterman grundades 2018 och erbjuder tidlösa, klassiska plagg med en modern twist. Med fokus på hållbarhet och kvalitet tillverkas produkterna i Sverige, Skottland, Portugal och Italien av material och tyger som valts ut av Nathalie Schuterman personligen.

 • Didriksons, 1 september–31 december.
  Didriksons har designat jackor för det svenska vädret sedan 1913. I december hittar du ett utbud av både dam- och barnmode från Didriksons. 
 • Bagliora (Clean Luxury Skincare), 1–31 december.
  Svenska, nystartade hudvårdsvarumärket Bagliora är på plats i december för att erbjuda effektiv hudvård med noga utvalda ingredienser utan onödiga tillsatser.
 • DAY Birger et Mikkelsen, 1–31 december.
  Danska modevarumärket DAY Birger et Mikkelsen skapar klassiskt och chict mode med moderna influenser. I december hittar deras nya, stilfulla kollektion på NK.

Välkommen till Guest at NK, Plan 2.

Just nu på GUEST AT NK.

Nathalie Schuterman tar plats på NK för att inspirera oss med exklusivt mode och inspirerande detaljer. Missa inte det exklusiva öppningseventet.
Läs mer
Fira 50-årsjubileumet tillsammans med oss. I Göteborg sker avdelningsöppningar, spännande utställningar och nya tjänster.
Läs mer