Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
SWEDISH TASTE.

SWEDISH TASTE.

Upptäck Magnus Lindströms berömda restaurangkoncept Swedish Taste på NK Göteborg, som nu öppnar i de källarvalv från 1700-talet som finns under varuhuset. De kulturmärkta valven har under de senaste två åren genomgått en restaurering. I matkonceptets lokaler hittar du förutom restaurang en saluhall, ostron- och champagnebar och exklusiv gourmetkasse med råvaror från menyn.

Lunch på Swedish Taste

Se veckans lunch och à la carte meny här. Med reservation för eventuella
ändringar.

  • För att boka bord eller för att boka säsongens matlagningskvällar klicka här.

Förmåner för dig med den Svarta NK Nyckeln hos Swedish Taste:

  • Köp hem den lyxiga Gourmetkassen för 349 kr per person (ord. pris 395 kr per person) hos Swedish Taste.
  • Få en kopp bryggkaffe vid köp av lunch eller middag.
    Läs mer om NK Nyckeln här.

Välkommen till Swedish Taste. 

Just nu på SWEDISH TASTE.

Lär dig allt du behöver veta om tillbehör, glazer och såser till grillen under en lyxig kväll tillsammans med Swedish tastes experter.
Läs mer
Lär dig allt du behöver veta om tillbehör, glazer och såser till grillen under en lyxig kväll tillsammans med Swedish tastes experter.
Läs mer
Boka en kulinarisk upplevelse med Swedish taste. Den 30 april står sparris och vinprovning av Riesling på femrätters-menyn.
Läs mer
Lär dig laga en fyrarätters-meny med vårens första lamm och rabarberdessert tillsammans med matexperterna på Swedish taste.
Läs mer
Unna dig en kväll med delikatesser från havet och matlagning med Swedish Tastes matlagningsexperter.
Läs mer
Boka en riktig lyxig kväll den 26 februari där vi tillsammans tillagar en fyrarätters-meny med delikatesser från havet i fokus.
Läs mer
Boka en lyxig matlagningsupplevelse den 29 januari med delikatesser från havet.
Läs mer
Boka vårens matupplevelse med Swedish Taste. Laga och avnjut fantastiska råvaror under temakvällar med restaurangens kulinariska experter.
Läs mer