Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

NK MAN

Välkommen till nya NK Man.

Nu öppnar avdelningen NK Man i helt ny kostym på Plan 2. Här hittar du tidlösa plagg i de mest exklusiva materialen, gjorda för att hålla i många generationer. Botanisera bland varumärken som Brunello Cucinelli, Kiton, Zegna och Tom Ford.  På den 1 200 kvm stora ytan hittar du även skor, accessoarer och solglasögon. Flera av avdelningens modevarumärken säljs sverigeexklusivt på NK. Vill du ha ett skräddarsytt plagg? Upptäck Made-to-measure och skapa din unika kavaj eller kostym från Corneliani och Canali.

Välkommen till NK Man på Plan 2 och på nk.se.


Varumärken i fokus

Corneliani

Corneliani

Corneliani är ett italienskt modehus med rötter som sträcker sig tillbaka till 1930-talet. I dag är Corneliani kända världen över för sina kostymer, kavajer och rockar.

Canali

Canali grundades 1934 i den italienska staden Truggio av Giacomo Canali och Giovanni Canali. Det familjeägda modeföretaget är fortfarande en garanti för högkvalitativa tyger. Designen på kavajerna kännetecknas av skarpa silhuetter och förstklassigt hantverk.

Zegna

I generationer har modevarumärket Zegna, inspirerade av grundaren Oasi Zegna, strävat efter att arbeta i harmoni med naturen. Varumärkets expertis inom tyger har sina rötter i italienska traditioner och hantverkskunnighet. Med sitt engagemang för ansvarsfulla och hållbara material, från kashmirgarner till kläder, fortsätter Zegna att leda vägen mot en mer hållbar morgondag.

Brunello Cucinelli

Upptäck ett italienskt och elegant livsstilsvarumärke, känt för sin kashmir, framtagen med exceptionell skrädderikunskap i den lilla byn Solomeno. Brunello Cucinelli erbjuder allt du behöver för en tidlös garderob.

Kiton

Kiton står för elegans, exklusivitet och kvalitet. Bli inspirerad av det italienska modet, livsstilen och en passion som drivs av skapandet för de handgjorda plaggen.

Corneliani

Tom Ford

Tom Ford är ett globalt lyxvarumärke som erbjuder tidlöst mode och accessoarer för män. Design med något för alla smaker.

 

Inspiration

Den perfekta outfiten från NK Man

Här är kavajen, polotröjan, mössan och fler garderobshjältar som tillsammans skapar den perfekta outfiten från NK Man – utvalda av modeexperten Daniel Lindström.

Corneliani

säsongens Ytterplagg från NK Man

Upptäck rockar, dunjackor och höstens ytterplagg från NK Man – utvalda av Cafés modechef Daniel Lindström.

Daniel Lindströms favoritskor från NK Man

Från sneakers till kostymskor – inspireras av Daniel Lindströms urval av skor från varumärken som BOSS, Zegna och Kiton. 

FÖRETAGSINFORMATION
Namn: NK Retail AB
Organisationsnummer:559268-4103
Momsregistreringsnummer: SE559268410301
Adress: Regeringsgatan 38, 111 56, Stockholm
Email: Kundservice@nk.se

Våra tjänster

Made-to-measure
Stockholm

Made-to-Measure

Made-to-measure - Skräddarsytt för perfekt passform. Hos NK Man i Stockholm kan du alltid beställa skräddarsydda kostymer, kavajer och skjortor ut...
08-762 87 71

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet