Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Hero Block

ÀVORA

I maj 2023 lanserade Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad modevarumärket Àvora. Här möts feminina och ikoniska silhuetter med inspiration från södra Europas mode, arkitektur och livsstil. Välkommen att hitta dina nya garderobshjältar och uppklädda festplagg som håller över tiden.

 

Image Block 1
Image Block 2
Image Block 3

ÀVORA

34 produkter

Med influenser från södra Europas sofistikerade men ändå djärva elegans grundades ÀVORA av de framgångsrika entreprenörerna Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad. Hos oss på NK kan du utforska varumärkets tidlösa och sofistikerade plagg av noggrant utvalda material som står sig över tid.

Tidlösa och sofistikerade kläder med lekfulla inslag

Bianca Ingrosso och Vanessa Lindblad är båda kända för sin starka entreprenörsanda. Efter sin stora framgång med sminkbolaget Caia Cosmetics valde duon att fortsätta sin framgångsresa inom modebranschen. I samarbete med Victor Appelqvist, från grundarfamiljen av Gina Tricot, har nu ett exklusivt modevarumärke tagit form. Målet är att ÀVORA Studio ska bli ett självklart val inom premiumsegmentet, och symbolisera en självsäker och tidlös stil med lekfulla inslag. Plaggen är tillverkade av omsorgsfullt utvalda material och inspirerade av södra Europas elegans.

För Bianca Ingrosso själv representerar ÀVORA trygghet, mognad, självsäkerhet och sensualitet. Det här är inte bara enkla klädesplagg utan också en reflektion av livet, smakerna, musiken, dofterna, arkitekturen och människorna på de pulserande, sydeuropeiska gatorna där hon känner sig som hemma. Plaggen från varumärket är skapade för olika tillfällen, känslor, sinnesstämningar och humör. Oavsett om du ska gå till jobbet, en middagsbjudning, fest eller avnjuta en drink i kvällssolen i Spanien kan ÀVORA Studio ge dig en feminin och ikonisk siluett med inslag av både klassisk elegans och modern djärvhet.

Upptäck ÀVORAs utbud för dam hos oss på NK

ÀVORA skapar små och exklusiva kapselkollektioner i samarbete med välrenommerade fabriker och leverantörer i Europa. Företaget prioriterar hållbarhet, och använder sig av exempelvis ekologisk bomull och återvunnen polyester när de tillverkar sina plagg. Hos oss på NK hittar du ÀVORA-kläder för alla tillfällen. Bland våra mest populära kläder för dam från ÀVORA finner du exempelvis klassiska jackor i en modern design och stilrena, eleganta klänningar som passar i en kapselgarderob.

Den röda tråden i klädkollektionerna från ÀVORA är att plaggen i många fall kan mixas och matchas på olika sätt för att passa till olika tillfällen. En figurnära klänning kan till exempel matchas med jeansjacka och sneakers för en somrig vardagslook, eller med pumps och kappa inför en festlig kväll på stan. ÀVORA ger dig alla möjligheter att skapa en personlig stil med plagg som är både tidlösa och hållbara. Välkommen till NK – i vårt välsorterade varuhus kan du utforska hela utbudet från ÀVORA och hitta dina nya favoriter. Köp ÀVORA-kläder här online eller direkt i NK-varuhuset.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet