Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Balenciaga
Balenciaga

Balenciaga

27 produkter

Balenciaga - Exklusiva accessoarer för den stilmedvetne

Hos NK erbjuder vi ett noga utvalt sortiment av accessoarer från det ikoniska varumärket Balenciaga. Oavsett om du letar efter en elegant väska, ett stilrent skärp eller ett par trendiga solglasögon så hittar du det här. Vårt sortiment av Balenciaga accessoarer för herr är skapat för den modemedvetne mannen som värdesätter kvalitet, design och exklusivitet.

Vad utmärker Balenciagas accessoarer?

Balenciaga är kända för sin innovativa design och oöverträffade hantverksskicklighet. Varje accessoar är skapad med stor omsorg och med användning av de finaste materialen. Varumärkets accessoarer kännetecknas av rena linjer, tidlösa silhuetter och iögonfallande detaljer.

Balenciagas accessoarer adderar den där extra touchen till din outfit och låter dig uttrycka din personliga stil. Varumärkets väskor, plånböcker, solglasögon och andra accessoarer är designade för att vara både funktionella och estetiskt tilltalande. De är designade för att komplettera din personliga stil och passar lika bra till avslappnade vardagslooks som till mer uppklädda outfits.

Våga experimentera och ha kul med dina accessoarer. Balenciagas produkter är skapade för att låta dig uttrycka din unika stil och personlighet. Hos NK hittar du accessoarer från Balenciaga som lyfter dina outfits och får dig att känna dig både snygg och självsäker. Upptäck vårt sortiment idag, online eller i vårt varuhus.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet