Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Balmain

Balmain

Lyxiga material, eleganta skärningar och intressanta kontraster. Balmain är märket som bjuder på exklusiv streetstyle för både dam och herr. Fräscha upp din vardagsgarderob eller hitta något snyggt att bära på fest. Upptäck NK:s samlade sortiment från Balmain.

Lyxigt streetmode från Balmain på NK

År 1945 slog grundare Pierre Balmain upp dörrarna för det franska modehuset Balmain i Paris. Ett modehus som skulle komma att bli en höjdare inom haute couture – och så småningom även prêt-à-porter. Från 1993 var det välkända Oscar de la Renta som styrde verksamheten, för att 2002 lämna över till franske Christophe Decarnin.

Balmain har länge varit en av världens ledande modejättar, känt för sina moderna tolkningar av high fashion och modern streetwear. Här hittar du exklusiva textilier, välskräddade plagg, arméinfluenser och snygga detaljer som knappar, logotyper och Balmain-bälten med stora monogram. För att inte tala om det svartvita, ikoniska monogrammönstret.

Balmain – kläder för den exklusiva basgarderoben

Gillar du att fylla din garderob med stilrena neutraler och basplagg – men föredrar kläder av en lyxigare kvalitet? Då ska du ta en extra titt på Balmains kreationer. Här hittar du klassiska plagg som Balmain-jeans, kjolar, Balmain-t-shirts, Balmain-hoodies och sweatshirts i lättmatchade nyanser som enkelt kan stylas med de accentplagg och accessoarer du äger.

Ett extra slag måste vi också slå för Balmains exklusiva kappor och kavajer, vars detaljer och tidlösa design ofta för tankarna till militära uniformer. Bland våra Balmain-kläder hittar du givetvis också flera plagg med varumärkets populära signaturmönster. Kanske är det just en svartvit Balmain-tröja, -byxa eller -skjorta som blir din nya favorit?

61 produkter
Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet