Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
bareMinerals
Varumärkesbild Bare Minerals

bareMinerals

220 produkter

Upptäck bareMinerals hudvänliga och prisbelönta makeup, hudvård och borstar. En naturlig produkt från ett världsberömt varumärke vars mineralsmink revolutionerat marknaden. 

bareMinerals hudvänliga och prisbelönta makeup

Varumärket bareMinerals grundades redan på 1970-talet och var ledande i att förändra makeup-marknaden med sitt mineralsmink. Man har genom åren skapat åtskilliga produkter som älskats och hyllats av både makeupartister och skönhetsfantaster världen över. Flerfaldigt prisvinnande bareMinerals Complexion Rescue är ett typexempel på ett av varumärkets mest uppskattade produkter. En färgad och återfuktande lätt foundation utrustad med hyaluronsyra och solskyddsfaktor, som inte bara ger en vacker lyster utan dessutom förbättrar hudkvaliteten över tid samt jämnar ut hudtonen. En perfekt kombination av hudvård och makeup i en och samma produkt.

Köp bareMinerals online och i varuhus

Det finns flera skäl till att välja smink från detta varumärke. bareMinerals produkter är till exempel inte, i något led, testade på djur och består enbart av naturliga mineraler. Det här är makeup som är fri från parfymer, artificiella oljor, parabener samt syntetiska färgämnen som täpper till porerna. Produkterna har en vårdande effekt som motverkar hudirritationer och torr hud. Det här är därför ett gott val för den som söker rena produkter med vårdande egenskaper. 

Det finns ett stort utbud av olika sorters bareMinerals concealer, foundation, rouge, ögonskugga, mascara och mycket mer som passar för alla åldrar, hudtyper och hudtoner. Sminket finns inte bara i puderform, utan även som bland annat kräm och gel. Du kan köpa bareMinerals tinted moisturizer och andra produkter online samt i våra varuhus. Vår utbildade personal hjälper dig gärna med val av produkter så att de på allra bästa sätt matchar dina behov och din hudnyans.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet