Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Barnrumsinredning

Är du i färd med att inreda ett barnrum hemma? Här har vi på NK samlat all den barnrumsinredning, som vi omsorgsfullt handplockat från våra mest populära varumärken. Från smart förvaring och söta powerbanks, till fina textilier, leksaker och dekorativa detaljer.

16 produkter

Trivsamt barnrum med inredning från NK

Att inreda ett barnrum kan kännas både klurigt och roligt. Det är så mycket som ska rymmas på en begränsad yta – utan att rummet ska se belamrat ut. Ett barnrum är nämligen ofta en plats för många olika aktiviteter. Lek, sagostunder, läxläsning, pyssel och inte minst vila. Med det i åtanke behöver du alltså både tänka på kreativitet, trivsel och mysfaktor när du inreder.

Smart förvaring – en vardagshjälte inom barnrumsinredning

Alla som någon gång vistats bland barn vet att stök och oreda ofta följer dem i hasorna. Barn tenderar att leva i nuet, mitt i sina vilda lekar och kreativa påhitt. Som vuxen däremot, är det lätt att känna sig trött och stressad av oordning. Ett bra sätt att slippa det, är därför att investera i funktionell förvaring till barnrummet.

Bland vår barnrumsinredning på NK hittar du gott om finurlig förvaring. Vi har lagt extra omsorg på att hitta produkter som inte bara gör barnrummet mer lättstädat – utan även bidrar rent estetiskt till rummets helhetsintryck. Upptäck detaljer som söta krokar, fina korgar och smarta förvaringsboxar för barn. Vi lovar att de kommer att förenkla ditt liv.

Köp barnrumsinredning online på NK

Hos oss på NK hittar du inredning för barnrummet som både är dekorativ och praktisk. Du hittar söta motiv, roliga detaljer och många olika kulörer. Står du inför stylingen av ditt allra första barnrum? Då är vårt bästa tips att satsa på en neutral färg på väggarna – så att du och ditt barn sedan kan låta fantasi, behov och kreativitet styra i valet av er barnrumsinredning.

Här på NK har vi samlat barnrumsinredning av hög kvalitet, för att du tryggt och enkelt ska kunna handla det du behöver online.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet