Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Babyleksaker

Är du på jakt efter fina och stimulerande babyleksaker? Här på NK har vi handplockat och samlat ett variationsrikt sortiment av fina, kvalitetssäkrade och giftfria leksaker för familjens allra yngsta medlemmar. Från skojiga mobiler, till gosiga snuttisar och lugnande bitleksaker.

1 produkter

Babyleksaker för nyfödd till 1 år

Den första tiden i ett barns liv är full av magiska ögonblick och första upplevelser. Som det första leendet, det första skrattet och det allra första ordet som undslipper deras söta små läppar. Det är onekligen många olika utvecklingsstadier det lilla spädbarnet går igenom under sina första tolv månader i livet.

Redan från det att babyn föds, börjar de upptäcka sin omvärld. Genom lek, sinnena, munnen och händerna lär de känna sin omvärld i takt med att de utvecklas. Roliga, utmanande och säkra babyleksaker och aktivitetsleksaker är en stor del av dessa första månader. Därför finner du hos oss på NK babyleksaker för spädbarnets alla utvecklingsstadier – från det att den är nyfödd till att den tar sina första steg.

Pedagogiska babyleksaker för olika utvecklingsfaser

Babyleksaker är inte enbart till för att vara mysiga och lugnande. De är också framtagna för att främja det lilla barnets utveckling, exempelvis genom att utmana finmotoriken och stimulera olika sinnen med hjälp av ljud, texturer och färger. Så här kan du tänka när du ska köpa babyleksaker:

  • Babyleksaker för nyfödd till 3 månader: Välj leksaker som stimulerar sinnena, finmotoriken och låt barnet uppleva färger/former/ljud/texturer. Skallror, sängmobiler, gosedjur och bitringar är populära val.
  • Babyleksaker 3–6 månader: Nu börjar spädbarnet på allvar upptäcka sin kropp och uppskatta interaktiva aktiveringsleksaker. Babygym, ljud- och prasselböcker, klossar och interaktiva babyleksaker med knappar blir extra roligt.
  • Babyleksaker 6–12 månader: Babyn utvecklas nu raskt och lär sig oftast både krypa och ta sina första stapplande steg. Lära-gå-vagnar, hoppgungor, pekböcker och enkla pussel är exempel på populära babyleksaker för denna utvecklingsfas.

Köp babyleksaker online hos NK

Här på NK kan du känna dig trygg när du handlar till ditt spädbarn, i vetskapen om att våra babyleksaker alltid är CE-märkta, säkra och håller hög kvalitet. Välkommen att upptäcka vårt utbud av babyleksaker och aktiveringsleksaker för baby online.