Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Barnböcker

Utforska fantasin och stora äventyr tillsammans med dina barn, i barnböckernas värld. Här på NK har vi samlat ett variationsrikt urval av såväl älskade klassiker, som mer moderna sagoböcker. Välkommen att upptäcka och hitta en ny favorit bland våra barnböcker online.

21 produkter

Mysigt & magiskt med barnböcker från NK

Minns du godnattsagorna du fick höra som barn? Eller sagostunderna på förskolan när fröken läste Elsa Beskow-böcker eller berättade om modiga karaktärer som Pippi Långstrump och Bamse? De där spännande och lärorika upptäcktsresorna i sagornas värld, fastnar ofta starkt i minnet hos de flesta barn. Och det finns många goda skäl till det.

Sagor och historier har i alla tider varit ett av människans främsta kommunikationsmedel. Vi roas och engageras av dem, drar lärdom, utvecklas och stimuleras. Särskilt när vi är små. Uppskattar du och ditt barn mysiga sagostunder tillsammans? Upptäck då våra fina barnböcker, fyllda av vackra illustrationer och spännande historier.

Barnböcker för alla åldrar

Inget är så effektivt för att väcka läslusten och fantasin hos barn, som riktigt bra barnböcker. Redan från det att barnet är en liten bebis, börjar den intressera sig för berättelser – om än mycket enkla sådana. Faktum är att barnböcker även lägger en mycket viktig grund för sådant som språkutveckling, empati och ordförståelse.

Så underskatta inte den stora kraft som finns i sagornas värld – och betydelsen den har för ditt barns utveckling. Hos oss på NK hittar du barnböcker för barn i alla åldrar. Från de mest populära av pekböcker till spädbarnet, till klassiska och lättlästa barnböcker från exempelvis Astrid Lindgren och Elsa Beskow, för lite äldre barn. Vi älskar helt enkelt bra barnböcker.

Köp barnböcker online på NK

Låt inte äventyret vänta. Fyll på barnens bokhylla hemma – eller varför inte ge bort fina barnböcker i present? Varmt välkommen att köpa barnböcker online hos oss och ta med ditt barn på nya äventyr.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet