Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Leksaksbilar

Leksaksbilar och fartfyllda lekar men minifordon, är något som många barn uppskattar. Söker du roliga leksaksfordon att utöka ditt barns leklåda med? Eller kanske att ge bort i present? Då finner du det här i vårt utvalda sortiment på NK.

 

Bilar & Leksaksfordon

1 produkter

Brum, brum – leksaksbilar för busiga barn

Hör du till de som älskade att leka med leksaksbilar som barn? Kanske hade du en alldeles egen bilbana, en träbil du drog bakom dig med ett snöre eller en rosa bil till dina dockor? Leksaksbilar hör till de mest populära leksakerna för barn. De väcker deras livfulla fantasi och bjuder ofta in till många timmar av lek, på golvet, såväl som över möbler och bilmattor.

Hos oss på NK hittar du ett variationsrikt sortiment av leksaksbilar för barn – både i trä, plast och andra material. Köp en ny racerbil till samlingen, en uppblåsbar leksaksbil för barn som gör sommarens vattenlek extra kul eller varför inte överraska med ett helt set av färgglada leksaksbilar?

Olika typer av leksaksfordon

Traktorer, brandbilar, ambulanser och racerbåtar – det finns hundratals olika typer av leksaksfordon, utöver de vanliga personbilarna i miniformat. Det innebär också att du kan hitta leksaksfordon som passar olika barn och intressen. Kanske tycker ditt barn att det är supercoolt med grävmaskiner och lyftkranar? Eller föredrar den båtar som går att leka med i vattnet?

För små barn är ofta leksaksfordon i trä ett populärt val. De är slittåliga och säkra, utan massor av små delar som kan lossna och hamna i munnen. Har du ett något äldre barn, kanske det istället uppskattar detaljrika leksaksbilar och -fordon, som både är verklighetstrogna och låter som riktiga fordon gör – med ambulanssirener och tutor. Eller varför inte kika på en häftig radiostyrd bil för barn? Det är en riktig klassiker, som många älskar.

Köp leksaksbilar online på NK

Hos oss på NK hittar du fina och kvalitetstestade leksaksbilar och -fordon för barn i alla åldrar. Välkommen att upptäcka vårt sortiment online.

  • Kategori

  • Varumärken

  • Avdelning

  • Färg

  • Prisgrupper

Logga in