Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Uteleksaker

Utomhuslek, rörelse och frisk luft är viktiga delar som alla hör till barns uppväxt. Därför finner du här på NK ett handplockat sortiment av roliga uteleksaker för barn i alla åldrar. Från cyklar, sparkcyklar och bollar – till hjälmar som gör uteleken säkrare.

55 produkter

Exklusiva uteleksaker för små och stora barn

En viktig del av livet – och av barndomen – är utomhusvistelse. Växande barn har inte bara ett stort fysiskt rörelsebehov och behov av att leka, för att utvecklas. De behöver också dagligen frisk luft och solljus. Medan vissa barn älskar att leka utomhus, föredrar andra att vara inomhus och leka med surfplattan. Men faktum kvarstår: frisk luft och daglig aktivitet är viktigt för människans välmående.

Med roliga uteleksaker blir emellertid utevistelsen betydligt mer spännande, både sommar som vinter. Det fungerar också ofta väldigt bra när du vill locka ut dina barn i naturen och smyga in fysisk aktivitet i deras vardag. En cykel eller sparkcykel kan göra dem mer öppna för att följa med på promenad, en badboll gör vattenleken roligare och bollar kan underhålla barn i timmar. Vilken typ av uteleksak söker du till ditt barn?

Stärk barnets utveckling med roliga uteleksaker

Oavsett om du söker uteleksaker till din 2-åring, 5-åring eller 10-åring är en sak säker – de bidrar till att stärka ditt barns utveckling. Det finns nämligen ofta en pedagogisk tanke bakom många leksaker för utomhusbruk.

Cyklar, sparkcyklar, bollar och hoppstyltor stärker sådant som kroppskontroll, kondition och balans. Skojiga gatukritor och strandleksaker är inte bara roliga, utan främjar även ditt barns kreativitet. Eller varför inte låta barnet själv få välja sina uteleksaker och därigenom låta det utveckla ett framtida intresse för trädgårdsskötsel, bollsporter eller andra fritidsaktiviteter?

Handla uteleksaker för barn hos NK

När du handlar uteleksaker hos oss på NK kan du som förälder känna dig trygg. Vi kvalitetssäkrar alla våra produkter och väljer dem med största omsorg, eftersom vi vet att kvalitet spelar stor roll. Därför hittar du hos oss uteleksaker från populära märken, som både är fina och säkra för ditt barn att leka med.

Välkommen att upptäcka och handla ur vårt sortiment av uteleksaker för barn online.

Filter

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet