Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sneakers Barn

Sköna, praktiska och evigt trendiga – barnsneakers är en självklarhet i alla barns skohyllor. Här på NK har vi samlat ett brett utbud av fina sneakers för barn i olika färger och modeller. Välkommen att upptäcka vårt sortiment här på NK.

14 produkter

Sneakers för barn i alla åldrar

Sneakers är en mångsidig och tidlös skomodell som saknar åldersgräns. Lika bra som de passar till fritidsaktiviteter av olika slag, är de ofta en självklar typ av sko att bära i vardagen. Därför är de också en av de mest självklara skomodeller i barngarderoben – oavsett ålder på barnet. För varje åldersgrupp och utvecklingsnivå finns det snygga barnsneakers som passar.

För det yngre barnet, som ännu inte lärt sig knyta skorna, är sneakers för barn med kardborreband mycket populärt. Ett annat populärt alternativ är sneakers för barn som saknar snörning och istället är av slip-in-modell. Hos oss på NK hittar du många fina barnsneakers i olika storlekar, fantasifull design och med hög komfortkänsla – precis som barn älskar mest.

Barnsneakers i olika design

Glittriga, vita, regnbågsfärgade och blå – barnsneakers finns i hundratals olika utföranden, material och stilar. Från de allra mest stilrena i vitt, beige eller svart, till multifärgade, mönstrade och utsmyckade sneakers för barn. Barnmode är precis lika fritt och fantasifullt som barn själva är – och det återspeglas i utbudet av olika barnsneakers.

Barnsneakers kan du finna för alla årstider. Från lätta och luftiga tygskor med låga skaft, till fodrade sneakers för barn i vattentäta syntetmaterial, med tjocka sulor och höga skaft. Eller varför inte satsa på ett par stilrena barnsneakers i slitstarkt läder eller skinnimitation? Oavsett vilken design du och ditt barn föredrar, så hittar du många fina sneakers för både pojkar och flickor hos oss på NK.

Köp sneakers för barn online på NK

Är det dags för dig att utöka barnens skogarderob med ett par fina sneakers? Välkommen att botanisera bland våra barnsneakers online. Hos oss på NK hittar du sneakers för barn som representerar både det mest tidlösa barnmodet och säsongens mest populära trender.

logga in med lösenord

LOGGA IN TILL EN NY DEL AV NK NYCKELN

  • Ta del av ditt digitala medlemskort
  • Få tillgång till personliga erbjudanden
  • Upplev nya och aktuella förmåner
  • Få information om din medlemsnivå och personliga bonussaldo
  • Samla fler poäng och bjud in en vän
Läs mer om medlemskapet